Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Schoonmaak

Start People Doetinchem

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
VMBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0057629

Jij krijgt je eigen verantwoordelijkheid! De schone was komt in de ochtend aan, aan jou de taak om dit allemaal netjes op te bergen. Als je hiermee klaar bent kun je aan de slag gaan met het schoonmaken van het sanitair. De voorkeur betreft de start tijd is vroeg, zodat het schoon is voordat de ploeg die op dat moment aan het werk is klaar is en hiervan gebruik gaat maken. Voor zes uur in de week zijn zij opzoek naar iemand die zich wilt ontfermen over deze werkzaamheden, zie jij jezelf dit doen? Solliciteer dan snel op deze parttime functie!

  • Geen ervaring vereist;
  • Voorkeur beschikbaarheid, dinsdag en vrijdag tussen 07:00 - 13:00 uur;
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Inzicht wat er schoongemaakt dient te worden.

Je komt te werken binnen een gezonde en groeiende Achterhoekse onderneming gevestigd in Doetinchem. De Papierfabriek is een toonaangevend bedrijf in de branche waarin ze zich bewegen. Mocht je interesse hebben in deze vacature? Solliciteer dan snel, dan krijg je een rondleiding bij het bedrijf en kan je kennismaken met wie en waar je komt te werken.

  • Contract met uitzicht op overname én vaste aanstelling;
  • Salaris vanaf €11,93 bruto per uur;
  • Vaste werkplek;
  • Parttime functie;
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.

Heb je interesse en/of wil je meer informatie? Solliciteer dan snel of neem contact op met Karline Raams 0314-320300, kom gerust een keer langs bij ons op de vestiging. Onder het genot van een kopje koffie/thee krijg je meer informatie over deze leuke vacature bij onze klant.