4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Schoonmaker (m/v) hotel

Start People Enschede

Standplaats
Ootmarsum
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
6074000748

WINACTIE: Ga deze zomer als vakantiekracht via Start People/ASA aan het werk en maak kans op een reis voor twee personen naar de zon!

Wij zijn op zoek naar een vakantiekracht die graag zijn of haar handen uit de mouwen wil steken! Ben jij een ster in schoonmaken, wil jij werken in een prachtig hotel gelegen in een natuurgebied en vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat het hotel er de hele dag mooi uitziet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze functie zorg jij er niet alleen voor dat de kamers er fantastisch uitzien, maar zorg jij ook dat de algemene ruimtes en het restaurant er goed uitzien. Daar waar jij bent geweest om schoon te maken ziet alles er weer als nieuw uit. ‘schoon en netjes’ is dan ook jouw handelsmerk. Jij behandelt het hotel als je eigen huis en de gasten als familie. Wanneer zij naar huis gaan met een glimlach, ga jij dat ook.

Dit prachtige hotel is op zoek naar:

  • Een interieurverzorger die netjes en zorgvuldig kan werken;
  • Een harde werker die weet van aanpakken;
  • Een representatieve heer of dame woonachtig in de omgeving van Ootmarsum, Oldenzaal, Almelo of Enschede;
  • Een medewerker die flexibel is in zowel werktijden als werkdagen en bereid is om ook in de weekenden te werken.

Deze functie wordt aangeboden van nu tot september. Je krijgt de mogelijkheid om zowel parttime als fulltime te werken. Uiteraard kan je in deze periode zelf ook op vakantie. In overleg is dit bespreekbaar.

Dit hotel is gelegen in een prachtige omgeving en bestaat uit maar liefst 56 suites en kamers, een binnen- én buitenzwembad, spa en welness en restaurant. Deze zomer mag jij er samen je collega's voor zorgen dat al deze ruimtes er prachtig uit zien voor haar gasten!

Voor deze leuke tijdelijke baan bieden wij jou:

  • Een afwisselende tijdelijke functie;
  • Een werkweek van gemiddeld 30 uur per week (parttime of fulltime), afhankelijk van de bezetting van het hotel en jouw beschikbaarheid;
  • Een salaris van 9,94 euro bruto per uur (wanneer je 21 jaar of ouder bent), conform CAO Horeca;
  • Een gezellig en collegiaal team.

Heb jij interesse en wil jij deze zomer graag werken bij dit mooie hotel? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie!
Wij nemen dan binnen 48 uur contact met je op zodat we een intakegesprek kunnen inplannen bij ons op de vestiging. Na het intakegesprek met een van onze intercedenten wordt je voorgesteld bij onze opdrachtgever en mag je bij hen op gesprek.

Wil je meer weten over de vacature, neem dan contact op met Charlotte Hofstee via telefoonnummer 053-481 4600 of via e-mail: chofstee@startpeople.nl.