Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Schoonmaker schoonmaakster parttime

Start People Leiden

Standplaats
Purmerend
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0050732

Hou jij ervan om hard te werken en heb je al wat ervaring als schoonmaker/schoonmaakster? Ben je betrouwbaar en ben je beschikbaar voor 2 avonden in de week? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster voor 2 avonden in de week. Je gaat aan de slag bij verschillende advocatenkantoren in Amsterdam en Purmerend, dus het is erg belangrijk dat je om kunt gaan met vertrouwelijke gegevens. Je werkt samen met een collega (de eigenaar van het bedrijf) en zorgt ervoor dat alle kantoren weer helemaal spik en span zijn voor de volgende dag.

  • Je bent twee avonden (woensdag- en vrijdagavond) in de week beschikbaar;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je bent woonachtig in Purmerend/Amsterdam;
  • Een rijbewijs en eigen vervoer is een pré.

Je gaat aan de slag bij een schoonmaakbedrijf in Purmerend. Het bedrijf verzorgt de schoonmaak voor verschillende kantorenpanden in de omgeving Purmerend/Amsterdam. Tussen deze verschillende kantorenpanden zitten veel advocatenkantoren en andere kantoren waar veel vertrouwelijke gegevens aanwezig zijn. Het bedrijf gaat hier uiteraard professioneel mee om en verwacht dat ook van haar werknemers.

  • Een salaris van €10,89 per uur
  • Een parttime functie voor lange termijn
  • Een tijdelijk contract met optie tot verlenging
  • Een mooie kans om wat extra uren te werken