Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Secretaresse in Huizen

Start People Amsterdam XL

Standplaats
Huizen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
6498004574

Ben jij als administratieve secretaresse een ster in het managen van agendabeheer? Weet jij als secretaresse met jouw oplossingsgerichte en proactieve houding een bijdrage te leveren aan de afdeling inkoop? Ben jij op zoek naar een baan voor onbepaalde tijd? Dan is deze fulltime functie als secretaresse in de omgeving het gooi iets voor jou!

Wat ga je doen als secretaresse?

Als afdelingssecretaresse inkoop op een mooi hoofdkantoor van een supermarkt keten in Huizen ondersteun je de senior managers en de inkopers binnen de afdeling inkoop. Als secretaresse ben je organisatorisch en inhoudelijk de steun en toeverlaat van twee Senior Managers en de afdeling Inkoop. Jij bent een ster in het managen van agendabeheer en weet met jouw oplossingsgerichte en proactieve houding een positieve bijdrage te leveren aan de afdeling inkoop. Voor collega’s en externe relaties ben jij het aanspreekpunt en je zorgt ervoor dat zaken slim en efficiënt geregeld worden. Met jouw goede ideeën zorg jij ervoor dat de workflow slim gemanaged wordt en durf je feedback te geven waar nodig.

 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de agenda, het inplannen van afspraken en vergaderingen en het organiseren van zakelijke bijeenkomsten en internationale reizen.
 • Je handelt de correspondentie af en houdt het overzicht over alles wat er speelt.
 • Als een spin in haar web, weet je wanneer je aan welke touwtjes moet trekken, of je prioriteiten moet stellen of zaken moet verschuiven.
 • Jij plant vergaderingen, bereidt ze voor en notuleert deze.
 • Facturen en declaraties en andere administratieve taken worden door jou verwerkt.
 • Verder draag je er zorg voor dat allerhande ondersteunende werkzaamheden worden gecoördineerd en uitgevoerd vanuit commercieel oogpunt van de klantwens.
 • Jij kunt goed omgaan met vertrouwelijke informatie om de belangen van het bedrijf en de privacy van personen veilig te stellen.

Jij hebt je zaakjes graag op orde en regelen en coördineren zit je in het bloed. Je bent gewend om zelfstandig te werken en je staat stevig in je schoenen. In een hectische werkomgeving waar continu van alles gebeurt, houd jij moeiteloos meerdere ballen in de lucht en behoud jij het overzicht. Je bent accuraat en flexibel en floreert in een baan waar geen dag hetzelfde is.

 • Je hebt een (secretariële) opleiding op mbo-niveau 4 afgerond.
 • Je hebt enige jaren werkervaring als secretaresse, office manager, management assistent of in een vergelijkbare functie, binnen een commerciële en dynamische werkomgeving.
 • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands. Heb je kennis van de Duitse taal dan is dat zeker een pré.
 • MS Office kent voor jou weinig geheimen, een goede beheersing van bijvoorbeeld Excel, Word en PowerPoint is vereist.

Werken bij één van de grootste supermarktketen betekent altijd het beste uit jezelf willen halen. Niet voor niets behoren wij tot de snelst groeiende retail organisaties en staan we in de supermarkt top 3 van Nederland. We zetten ons samen in voor het beste resultaat. Daar werken wij, als één van Europa’s grootste discounters, elke dag keihard aan. Met succes! Want inmiddels staat de teller in Nederland al op ruim 420 filialen. Steeds meer klanten waarderen onze unieke winkelformule, waarbij eenvoud en klantgerichtheid centraal staan.

Afdeling Inkoop

Benieuwd wat er allemaal gebeurt binnen deze afdeling? De afdeling inkoop doet in ieder geval meer dan alleen inkopen! Dagelijks de markt monitoren, nieuwe producten bedenken en ontwikkelen, input leveren aan de folder, de kwaliteit bewaken van bestaande producten, relaties opbouwen met bestaande of nieuwe leveranciers, verkoopprijzen bepalen en natuurlijk onderhandelen over de inkoopprijzen. Dit is slechts een kleine greep uit de veelzijdige werkzaamheden van het inkoopteam. Naast het vele contact met de andere afdelingen binnen Lidl, heeft Inkoop dagelijks contact met Lidl Internationaal en spreekt met grote regelmaat inkopers uit andere landen.

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur in de week (32 is eventueel mogelijk). De eerste 3 maanden is op basis van uitzenden en bij goed functioneren ga je daarna over op een contract van de opdrachtgever. Het is een mooie kans op vast werk! Het salaris ligt tussen de €2.350 en €2.500 bruto per maand op basis van 40 uur (€13,56 en €14,42 bruto per uur). In overleg kan hier een ander bedrag in worden afgestemd.

OV reiskosten worden volledig vergoedt en met de auto is het een tegemoetkoming in de reiskosten. De locatie is goed te bereiken vanuit Amsterdam, Utrecht, Almere en Hilversum.

Verder bieden wij jou:

 • Een uitdagende baan bij een groeiende internationale organisatie met een no-nonsense cultuur.
 • Een autonome en afwisselende functie binnen een klein hecht team, waarbij je zelf invloed kunt uitoefenen op je rol en werkzaamheden.