Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Secretaresse Stadsreiniging parttime

SP Almere XL

Standplaats
Almere
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0029692

Kun jij werkzaamheden uit handen nemen zodat jouw collega’s zich nog beter kunnen focussen? Vind je het daarnaast leuk om bijeenkomsten te plannen en te organiseren?

Als parttime afdelingssecretaresse ondersteun je een teammanager en de teamleden. Het is van groot belang dat dit team zich goed kan concentreren op de inhoud. Doordat jij hen ondersteunt kunnen jouw collega’s nog beter hun werk doen.

Als part time afdelingssecretaresse kun je in de volle breedte jouw vak uitoefenen. Je notuleert tijdens vergaderingen en legt dit op heldere wijze vast. Je weet als geen ander hoe je op een professionele manier dossiers samenstelt en organiseert. Daarnaast moet er altijd veel geregeld worden voor het team, neemt administratieve taken op je en fungeer jij als assistent in de breedste zin van het woord. Aan jou wordt gevraagd deze secretariële taken op je te nemen, maar je kunt ook inschatten wat er nodig is om hen te ondersteunen.

> Je hebt een mbo 4- of havo diploma.
> Je bent part-time beschikbaar voor langere tijd.
> Je beschikt over een afgeronde secretariële opleiding.
> Je hebt minimaal acht jaar ervaring als managementondersteuner/secretaresse.
> Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken in het Nederlands en Engels.
> Je beschikt over organisatiesensitiviteit, bent zelfstandig, kunt goed samenwerken en bent een kei in plannen en organiseren.

Snel kunnen schakelen is ook van belang, omdat er soms veel dingen tegelijk op je af kunnen komen en je soms meerdere afdelingen ondersteunt.

Je komt te werken bij de Stadsreiniging van de gemeente Almere. De werktijden zijn overdag, waarbij de afdeling vroeg begint en flexibiliteit van jouw als Secretaresse wordt verwacht.

Je komt te werken in een tijdelijk dienstverband met zicht op een langer dienstverband. Bij goed functioneren is jouw tijdelijk contract om te zetten in een contract voor langere tijd.

> Wij bieden je een marktconform salaris (schaal 6 gemeente CAO)
> Je ontvangt een reiskostenregeling
> 8,33% vakantiegeld
> 25 vakantiedagen o.b.v. fulltime/ 40 uur per week

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer direct met jouw cv en wij nemen contact op met jou!