Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Secretarieel administratief medewerker parttime

Start People Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0059787

Je gaat deel uitmaken van het stafsecretariaat en ondersteunt de stafleden van de sector HPB/Transplantatiechirurgie op secretarieel gebied. Je bent veelal het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en gasten van de afdeling. Je behandelt voor de sectorleden telefoon-, mail- en postverkeer, maakt afspraken, beheert agenda’s en onderneemt zo nodig zelfstandig actie. Je verzorgt zakelijke en wetenschappelijke correspondentie en bewaakt de daaruit voortvloeiende afspraken en actiepunten. Je agendeert en archiveert de voortgang van onderzoeksprojecten. Tevens bereid je de overleggen voor en notuleert deze.

Je hebt een afgeronde secretariële opleiding op minimaal MBO niveau 4 in combinatie met aantoon HBO werk-denkniveau en relevante werkervaring. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring met het werken voor meerdere personen. Je beheerst diverse Microsoft applicaties, zoals Outlook, Excel e,d,

Een uitstekende taalbeheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste. Daarnaast heb je ervaring met het werken voor medisch specialisten. Je bent zelfredzaam, doortastend, representatief, stressbestendig en initiatiefrijk. Verder kun je goed prioriteren en beschik je over uitstekende communicatie vaardigheden.

Onze opdrachtgever werkt aan veilige topzorg voor patiënten met complexe zorgvragen, zeldzame aandoeningen of acute zorgbehoeften. Ze werken daarnaast aan onderscheidend toponderwijs en internationaal toponderzoek zodat ziekten en aandoeningen beter worden begrepen, beter voorkomen en behandeld kunnen worden. Deze functie geldt voor de afdeling Heelkunde en is gelokaliseerd in Rotterdam.

  • Een uitdagende functie binnen het grootste Universitair Medisch Centrum (UMC) van Nederland met hoge ambities op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek;
  • Een tijdelijk dienstverband (parttime) van 36 uur per week voor de periode september 2021 t/m eind januari 2022 ( evt. kans op een verlenging).

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Wacht dan niet en solliciteer direct! We zijn op zoek naar één secretarieel administratief medewerker.