Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Secretarieel medewerker overheid

Start People Zwolle Overheid

Standplaats
Nieuwegein
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0029678

Als secretarieel medewerker ondersteun je, samen met een collega secretarieel medewerker, de 15 programmaleden door het zelfstandig uitvoeren van secretariële werkzaamheden. Je ondersteunt bij (programma)overleggen door het regelen van de zaal, aanmelden van bezoeker en het maken van het verslag en draaiboek. Het bijhouden van de programmapagina op het intranet behoort ook tot jouw takenpakket. De kern van de functie ligt op het agendabeheer, voorbereiden van afspraken/vergaderingen, afstemmen en regelen.

Als secretarieel medewerker werk je nauwkeurig, zorgvuldig en ben je zeer stressbestendig. Jij laat je niet uit het veld slaan wanneer 15 collega’s tegelijkertijd iets van je willen. Je werkt planmatig en gestructureerd, en zorgt voor een werkbare verdeling tussen lopende zaken, projecten en bijzondere activiteiten. Je hebt een bepaalde mate van assertiviteit en bent eerlijk wanneer je niet kan voldoen aan de wensen. Je hebt oog voor detail en maakt weinig fouten. Samenwerken met veel verschillende personen vind jij leuk, maar je kan ook goed zelfstandig aan de slag. De wensen en behoeften van anderen herken je en speelt hierop in. Uit eigen beweging, draag je ideeën en voorstellen aan. Jouw taalgebruik is op niveau en je schrijft heldere en begrijpelijk teksten. Op de afdeling is geen enkele dag hetzelfde en het kan er hectisch aan toe gaan. Dit is wat jij juist zoekt in je nieuwe baan!

  • MBO 3 werk- en denkniveau, bijvoorbeeld Secretaresse;
  • Minimaal twee jaar werkervaring als secretarieel medewerker in een grote organisatie.

Hoewel er voldoende reden is om trots te zijn op de opsporing; het lukt de politie immers steeds beter om inventief te rechercheren op criminaliteit, zijn er ook knelpunten. In het programma Toekomstbestendig Opsporen en Vervolgen werken de Politie en het OM aan een fundamentele verhoging van de kwaliteit van de opsporing. Het programma is onderdeel van de afdeling Programmamanagement van de directie staf korpsleiding. Deze afdeling stelt de korpsleiding in staat om snel te kunnen reageren op actuele ontwikkelingen.

  • Een baan voor 32 uur (parttime) of 36 uur (fulltime) per week in Nieuwegein;
  • Salaris tussen €2.059,96 en €3.425,15 bruto per maand op basis van 36 uur. Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en ervaring;
  • Je ontvangt een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
  • Tijdelijk dienstverband voor 6 maanden, hierna kans op verlenging.

Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure. Hierdoor dien je rekening te houden met een sollicitatie traject van 8-10 weken.
https://kombijde.politie.nl/politie-als-werkgever/wat-we-van-jou-vragen.