Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Senior allround inhouse intercedent

Start People Algemeen

Standplaats
Lelystad
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0074845

Wat ga je doen?
Ter uitbreiding van het ambitieuze team in Lelystad zijn wij per direct op zoek naar een gedreven senior inhouse intercedent voor de Inhouse vestiging. Ligt jouw hart bij de arbeidsmiddeling en ben jij toe aan een frisse nieuwe baan? Dan is dit de baan voor jou!

Als senior inhouse intercedent werk jij in een dynamisch omgeving vanuit de Inhouse vestiging. Met professioneel ingerichte werkprocessen, persoonlijke aandacht, passie en plezier organiseren wij het personeelsproces bij onze klanten van A tot Z. Als adviespartner zit jij regelmatig met je team en klanten om de tafel steeds op zoek naar verbetering. Naast je eigen klanten, die je primair bedient, heb jij ook een voorbeeldrol voor jouw collega’s. Daarbij coach je collega intercedenten en stuur je aan op resultaten binnen jouw team. Je bent samen verantwoordelijk voor het uitbouwen van de pool en het vervullen van alle functies voor onze klanten. Je bent met werving actief in de markt en je weet dan ook waar jij jouw doelgroep kan bereiken. Daarnaast bewaak je de processen en rapporteer je aan de vestigingsmanager.
Kortom, als senior inhouse intercedent heb je een brede verantwoordelijkheid:

 • Onderhouden van contacten met de klanten op het gebied van flexvraagstukken (o.a. personeelsplanning, opleiden, wettelijke kaders en ontwikkelingen)
 • Zorgdragen voor een optimale forecast en daaruit voortvloeiende invulling van Poolbeheer en planning
 • Pro-actief invulling geven aan klantwensen door het creatief bedenken van oplossingen en deze samen met de Vestigingsmanager voorleggen aan de klant
 • Plannen en uitvoeren van de juiste wervings- en selectieactiviteiten
 • Je beschikt over een helicopterview, je vangt signalen van klanten en medewerkers op en speelt hier op in.

Het is belangrijk dat je ervaring hebt in de arbeidsmiddeling. Je bent bekend met het optimaal invullen van de klantbehoeften, maar ook de belangen van flexkrachten en jouw eigen organisatie. Dit betekent dat je in staat bent prioriteiten te stellen in afweging tussen klantbelang en het belang van Start People. Je bent professioneel in relatiebeheer: assertief, constructief en oplossingsgericht. Verder beschik je over:

 • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau;
 • Werkervaring in de uitzendbranche of HR met aantoonbare vaardigheden die nodig zijn om de rol van senior inhouse intercedent invulling te geven;
 • Je bent fulltime (36-40 uur per week) beschikbaar;
 • Je beschikt over een rijbewijs B en eigen vervoer;
 • Eigenschappen die we graag bij je terug zien: communicatief, flexibel, stressbestendig, doelgericht, nieuwsgierig en ondernemend.

Start People maakt deel uit van RGF Staffing. Vanuit het landelijke netwerk van ongeveer 120 vestigingen biedt Start People als HR-dienstverlener alle vormen van flexibele arbeid en verlenen we uiteenlopende diensten op het gebied van human resources. Wij zijn resultaat- én mensgericht. Deze combinatie onderscheidt ons in de commerciële uitzendwereld waarin gewerkt wordt. Wij tonen oprechte interesse in de personen die tegenover ons zitten. Of dat nu een kandidaat is die op zoek is naar een geschikte baan of een werkgever die op zoek is naar een geschikte kandidaat. Wij zijn er trots op dat we deze match al ruim 40 jaar maken! gevierd.
Als senior inhouse intercedent kom je te werken in het team van Start People XL Lelystad. Je komt terecht in een jong en gedreven team, waarbij iedereen elke dag hard werkt om samen het beste personeel voor onze klanten te vinden. Binnen het team heerst een informele sfeer en wordt elk succes gevierd! Uitdagend, vernieuwend en dynamisch: dat is werken bij Start People! Wij vinden dat werk waarde creëert voor iedereen. Dus ook voor jou!

 • Een fulltime werkweek
 • Marktconform salaris tussen de €2.300,- en €2.800,-, afhankelijk van je relevante (werk)ervaring.
 • Je komt vast in dienst bij Start People, met een contract voor bepaalde tijd;
 • Volop kansen tot salarisgroei. Je salaris stijgt jaarlijks op basis van jouw (persoonlijke) resultaten.
 • Een bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten van je team, regio en de totale organisatie, een leuk bedrag extra uitbetaald kunt krijgen.
 • Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen.
 • Een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra verlofdagen, het kopen van een fiets of een vergoeding van je sportabonnement.
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen. Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer per jaar. Handig!
 • Een organisatie waar we elke dag met elkaar vanuit ons hart ondernemend en doelgericht werken voor onze opdrachtgevers, flexkrachten en onszelf.
 • En natuurlijk super leuke & gemotiveerde collega’s