Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Senior HR Consultant Restart

Start People Algemeen

Standplaats
Almere
Opleiding
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0041736

Als Senior HR Consultant Inclusieve Arbeidsmarkt ben je een echte duizendpoot binnen USG Restart. Dat klinkt heel veelzijdig en dat is het ook! Je bent de verbindende factor tussen alle partijen die betrokken zijn bij het detacheren van een medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je houdt je dagelijks bezig met commercieel relatiebeheer, werkgeverschap, HR en de coördinatie van de werving en selectie. En dat doe je niet zomaar, jouw werk is betekenisvol. Bij USG Restart Detacheren werken wij met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en zijn voor hen een steuntje in de rug. Wij helpen deze kandidaten naar een werkplek die bij hen past; een betekenisvolle baan die duurzaam is en blijft. Daarnaast zorgen wij dat alles administratief heel goed geregeld is en voldoet aan alle wet- en regelgeving die geldt rondom de uitkeringssituatie waarin de medewerker zit/gezeten heeft. Tot slot heb je als Senior binnen het team een coördinerende rol rondom de dagelijkse werkzaamheden en ben de rechterhand van de manager. Kortom; een veelzijdige en specialistische rol waarin jij echt dé expert bent op het gebied van de inclusieve arbeidsmarkt, voor zowel je medewerkers, je collega’s binnen alle labels van USG én je opdrachtgevers.

Een dag als Senior HR Consultant Inclusieve Arbeidsmarkt is nooit hetzelfde. Je standplaats is Almere maar op dit moment werk je voornamelijk thuis. Waar het kan en mag ben je met regelmaat op locatie te vinden bij jouw klanten en medewerkers. Enerzijds omdat je je medewerkers aandacht geeft en hen als werkgever vooruit helpt in hun loopbaan. Anderzijds om je klant te adviseren over de doelgroep waar we mee werken en de kansen en de commerciële mogelijkheden te benutten. Ook ga je af en toe naar banenmarkten en netwerkbijeenkomsten. Jij bent hét gezicht van USG Restart Detacheren!

Je werkt als Senior in een team met 4 andere (junior) HR Consultants die ieder verantwoordelijk zijn voor een eigen (landelijke) klantenpakket. Samen met onze USG Restart Jobcoaches zorgen wij dat onze medewerkers op een fijne werkplek terecht komen en hierin worden ondersteund. Wij helpen onze opdrachtgevers verder invulling te geven aan inclusiviteit binnen hun organisatie. Met alle kennis en expertise die jij en je collega’s hebben zorg je voor de invulling van partnership bij jouw opdrachtgevers.

 Jij beschikt over een afgeronde relevante HBO opleiding, bijv. HRM, Bedrijfskunde, SJD;
 Je bent zeer ervaren in commercieel klantcontact én het HR vak;
 Je hebt ervaring is het coördineren van werkzaamheden en kunt je collega’s motiveren;
 Je bent in bezit van rijbewijs B;
 Je bent fulltime beschikbaar;
 Eigenschappen die we graag bij je terug zien: communicatief zeer vaardig, flexibel, helicopterview, in staat om goed prioriteiten te stellen, stressbestendig, goed om kunnen met ad hoc situaties, maar bovenal iemand met humor en de juiste werkinstelling!

Naast bovenstaande is het vooral heel belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroep waarmee we werken. Wij geloven in een betekenisvolle loopbaan, voor iedereen. En daar werken we iedere dag vanuit ons hart aan.

Werk doet goed. Als inkomstenbron én als invulling van je dag. Met doen waar je goed in bent, in een functie die bij je past, sta je met meer plezier in het leven. Dat geldt voor ons allemaal. Of je nieuwe baan nu voor het oprapen ligt, of je meer je best moet doen om kansen voor jezelf te creëren in een lastige arbeidsmarkt. Werk is waardevol voor iedereen. Wij geloven in een betekenisvolle loopbaan, voor iedereen!

USG Restart heeft het doel om mensen op de juiste plek te krijgen. Uiteraard in niet zomaar een baan, maar in dé baan die hem of haar op het lijf geschreven is. Bijvoorbeeld als je dreigt je baan te verliezen, je (langdurig) werkloos bent of als je niet meer blij bent met je huidige functie. Maar zeker ook als je chronisch ziek bent, lichamelijk of geestelijk beperkt of een handicap hebt. Wij bieden verschillende diensten aan als detachering, jobcoaching, arbeidsintegratie en outplacement.

Bij USG Restart werk je vanuit je kracht en daar investeren we graag in. Dat doen we vanuit een inwerkprogramma. Binnen USG Restart is enorm veel kennis en expertise aanwezig en dat delen we graag met je! Daarnaast hebben we een divers aanbod aan opleidingen bij ons eigen USG College.

Werk je momenteel al als consultant of intercedent? Dan is dit een mooie volgende stap in je loopbaan!

 Een fulltime werkweek van 40 uur
 Je startsalaris bedraagt op fulltime basis tussen € 2.600 en € 3100 bruto per maand, afhankelijk van je relevante werkervaring.
 Eigen laptop en mobiele telefoon
 Volop kansen tot salarisgroei. Je salaris stijgt jaarlijks op basis van jouw resultaten.
 Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen.
 Een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris.
 Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen. Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer per jaar. Handig!
 Een organisatie waar we elke dag met elkaar vanuit ons hart ondernemend en doelgericht werken voor onze opdrachtgevers, medewerkers en onszelf.