Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Senior Intercedent

Start People Ulft

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0045478

Lijkt het jou ook niet geweldig om elke dag mensen gelukkig te maken met een nieuwe baan? Houd jij van een beetje hectiek en kan je niet wachten om met een goede kop koffie via verschillende kanalen op zoek te gaan naar de juiste kandidaten? Krijg jij energie van het matchen van de leukste kandidaat met jouw mooie klanten? Lees dan snel verder!

Over de functie
Als wij de perfecte match blijken te zijn, dan is het zo ver; jouw eerste werkdag! Op deze dag maak jij kennis met jouw super leuke en gedreven team. Je wordt gekoppeld aan een jobcoach. Samen gaan jullie kijken naar welke kennis jij al bezit en waar wij jou, via ons eigen onboardingprogramma, nog tips en tricks kunnen bijleren. Daarnaast maak je door middel van trainingen kennis met de systemen waar wij mee werken. Dit allemaal zodat jij nog beter wordt in jouw vak!

Je gaat kennismaken met onze klanten, zodat je goed weet welke kandidaat het beste past! Je gaat mee op bedrijfsbezoeken bij bestaande klanten of prospects. Als er nieuwe vacatures binnen komen mag je hier al jouw creativiteit op los laten, zodat je met jouw tekst de beste kandidaten aantrekt. Verder zorg jij voor het overzicht van alle lopende vacatures en speelt hier samen met je collega’s op in.
Over het algemeen ga jij je het meeste bezighouden met het bemiddelen in de logistieke en productie vacatures en kandidaten.

Als senior intercedent weet jij als geen ander waar de doelgroep die wij zoeken zich bevindt, hoe je deze het beste kunt bereiken én kunt overtuigen om bij onze klant aan de slag te gaan. Je hebt immers al meer dan 2 jaar ervaring binnen dit vak!
De reacties en sollicitaties stromen binnen en jij bent degene die de Cv’s doorneemt, het eerste contact legt en de beste kandidaten uitnodigt voor een kennismakingsgesprek.
In dit gesprek ben je lekker jezelf en stel je de kandidaat op zijn gemak. Jouw doel is om de kandidaat beter te leren kennen en er achter te komen waar zijn of haar hart harder van gaat kloppen.
Dit zodat jij voor jouw kandidaat de beste match weet te zoeken en een mooie baan kan bieden bij één van onze klanten.
Naast je werkzaamheden als intercedent verwachten wij dat je als senior ook aansturing binnen het team kunt geven en waar nodig de manager vervangt. Je houdt je ook bezig met commerciële cijfers, zoekt kansen in de markt en kan het team aanjagen om doelen te bereiken. Vanuit de senior rol kun je uiteindelijk ook een mooie stap richting manager maken. Genoeg kansen dus om jezelf te ontwikkelen!
Wie wil dit nou niet als baan?!?

Deze job kan fulltime worden ingevuld of eventueel parttime (bijv. 32 uur per week) en is bedoeld voor een vast dienstverband. Team Ulft is een ervaren team met gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring in het veld! Wie wil daar nou niet deel van uit maken!?

 • Jij hebt bij voorkeur meerdere jaren ervaring als recruiter of HR medewerker (minimaal 2 jaar)
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Je bent communicatief sterk
 • Je bent goed in puzzelen en gaat geen uitdaging uit de weg;
 • Snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden is voor jou geen probleem;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent een échte doorzetter;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Doetinchem/Ulft/Lichtenvoorde

Je komt te werken bij een fijne, groeiende organisatie die meer dan open staat voor nieuwe ideeën om de arbeidsmarkt te veroveren. Bij Start People zijn we resultaat- én mensgericht. Met deze combinatie weten wij ons te onderscheiden in de commerciële uitzendwereld waarin we werken. Onze mensen tonen oprechte interesse in de personen die tegenover hen zitten. Of dat nu een flexkracht is op zoek naar geschikt werk of een werkgever op zoek naar een geschikte flexkracht. We zijn er trots op dat we deze verbinding al meer dan 40 jaar maken.

Bij Start People werk je vanuit je kracht en daar investeren we graag in. Dat doen we met een uitgebreid inwerkprogramma. Daarnaast beschikken wij over jobcoaches die je in het veld ondersteunen en helpen waar nodig!
Verder bieden wij:

 • Een fijne informele werksfeer met er enthousiaste collega’s om mee samen te werken
 • De vrijheid om als senior intercedent met jouw kennis en ervaring het verschil te maken in de branche
 • Een jobcoach en onboarding om extra kennis bij op te doen en waar je op terug kan vallen
 • Inschaling € 2.600 - € 3100 afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten van de regio en de totale organisatie, een leuk bedrag extra uitbetaald kan krijgen;
 • Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen;
 • Je ontvangt een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wilt uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra verlofdagen, het kopen van een fiets of een vergoeding van je sportabonnement;
 • Een jaarcontract. Bij goed functioneren wordt dit na een jaar omgezet naar een onbepaalde tijd contract.
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen. Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer per jaar. Handig!
 • Kansen en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen de organisatie, bijvoorbeeld tot vestigingsmanager.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Gebruik de sollicitatiebutton op deze pagina!
Wil je liever zelf reageren of persoonlijk contact? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren per telefoon (0315-631500), per e-mail (ulft@startpeople.nl), per whatsapp-bericht (06-30833217) of live op onze vestiging aan het Kennedyplein in Ulft!
Je bent altijd, van harte welkom!