Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Senior Medewerker Publiekszaken

Start People Harderwijk

Standplaats
Ermelo
Opleiding
HBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0052703

Heb jij ruime ervaring in het vakgebied van burgerzaken? En weet jij collega's te enthousiasmeren en inspireren?

We zoeken een senior medewerker publiekszaken die een belangrijke bijdrage levert aan uitstekende dienstverlening aan onze inwoners. Met jouw ruime ervaring in het vakgebied burgerzaken ben je een aanwinst voor onze organisatie en bouw je samen met je collega’s verder aan de dienstverlening.
Binnen het vakgebied publiekszaken, telefonisch informatiepunt en de receptie werken zo’n 15 medewerkers enthousiast aan de doorontwikkeling van het vakgebied. Zij stellen daarbij de inwoner en de dienstverlening centraal. Door de toenemende diversiteit en complexiteit zijn wij op zoek naar een extra collega.

We zoeken een senior medewerker publiekszaken die een belangrijke bijdrage levert aan uitstekende dienstverlening aan onze inwoners. Met jouw ruime ervaring in het vakgebied burgerzaken ben je een aanwinst voor onze organisatie en bouw je samen met je collega’s verder aan de dienstverlening. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op je vakgebied, weet je collega’s te enthousiasmeren en te inspireren en trekt nauw samen op met de beleidsmedewerker dienstverlening en de regisseur.
Je bent het eerste aanspreekpunt op de werkvloer voor zowel burgerzaken, het telefonisch informatiepunt (TIP) als de receptiemedewerkers. Ook lever je een bijdrage aan specifieke projecten, zoals digitalisering van de dienstverlening en het helpen bij de organisatie van de verkiezingen. Je houdt overzicht op de doorstroom en afhandeling van de werkzaamheden, werkt aan verbetering van werkprocessen en coacht medewerkers waar nodig om te komen tot zelforganisatie. Bij drukte ben je uiteraard ook inzetbaar voor reguliere taken van vooral de frontoffice.

Voor ons is het belangrijk dat jij het juiste talent en de juiste persoonlijkheid hebt voor deze functie, waarbij we een actieve en verbindende rol verwachten. Je hebt plezier in je werk, straalt energie en doorzettingsvermogen uit. Juist die eigenschappen maken jou tot een senior medewerker publiekszaken die wij graag willen! Je beschikt over een HBO- werk- en denkniveau en brengt de volgende bagage mee:

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van publiekszaken;
 • Je hebt een dienstverlenende instelling en kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van dienstverlening;
 • Je bent een organisator;
 • Je bent pragmatisch, doortastend en hebt lef;
 • Je bent samenwerkings- en klantgericht en weet daardoor snel verbindingen te leggen met en tussen collega’s;
 • Als je in Ermelo of nabije omgeving woont, zien we dat als een pluspunt;
 • Bovenal ben je een prettige collega om mee samen te werken en die past in onze netwerkorganisatie.

Lijkt het jou ook fijn om te werken in een ambitieuze organisatie met korte lijntjes en veel ruimte om zelf je werk te organiseren? Bij deze gemeente krijg je veel vertrouwen, veel verantwoordelijkheid en veel speelruimte!

Deze gemeente ontwikkelt zich tot een wendbare netwerkorganisatie, waarin bevlogen mensen flexibel samenwerken rondom voortdurend wisselende maatschappelijke en bestuurlijke opgaven. De netwerkorganisatie stelt mensen (inwoners én medewerkers) en hun onderlinge relaties en interactie centraal en ontdoet zich van overbodige procedures, afspraken, systemen en structuren. Daarom heeft men de hiërarchische lijnorganisatie losgelaten. Er zijn geen afdelingen en teams en ook geen leidinggevenden meer.

 • Een fulltime baan tussen de 32 en 36 uur;
 • Een salaris tussen de € 2484 en € 3591 o.b.v. 36 uur;
 • Een tijdelijk contract voor minimaal 2 jaar, met bij goed functioneren kans op verlenging;
 • Je werkt in een open en flexibele werkomgeving met bijbehorende digitale voorzieningen. Kortom: goed werkgeverschap!