Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Servicemedewerker politie

Start People Roermond Overheid

Standplaats
Maastricht
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0040324

Ben jij dienstverlenend en heb je ervaring met telefonische gesprekstechnieken? Dan is dit wellicht de functie voor jou!

Voor de politie in Maastricht zijn we op zoek naar Assistent Medewerkers Intake & Service. Deze functie is parttime in te vullen voor 28 - 36 uur per week.

In deze functie houd jij je bezig met het aannemen, zelfstandig afhandelen en verwerken van meldingen, klachten en informatieverzoeken via: telefoon (0900-8844), internet, e-mail of social media. Deze gesprekken zal je zoveel mogelijk zelfstandig afhandelen met behulp van computersystemen. Mocht dit niet lukken, dan zet je de vraag door verder de organisatie in.

Je zult je dus bezig houden met vragen van burgers. Op basis van de informatie geef je aan welke prioriteit de melding heeft. Dit kan zo spoedeisend zijn, dat ze meteen moeten worden doorgezet naar de meldkamer. Iedere melding is weer anders. Een burenruzie die uit de hand dreigt te lopen, vraagt om een andere behandeling dan hulp na een aanrijding of een diefstal.

Let op: deze vacature staat ter werving open, doorlopend krijgen wij aanvragen binnen en we willen op deze manier een poule opbouwen.

  • Je bent in het bezit van minimaal een MBO4 diploma;
  • Ervaring in telefonisch gesprekstechnieken met klanten is een vereiste;
  • Je beschikt over een goede mondelinge- en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je hebt een dienstverlenende achtergrond;
  • Kennis en ervaring met actuele kantoorautomatisering;
  • Je bent flexibel inzetbaar, je werkt in een volcontinu rooster, dus overdag, avonden, nachten, weekenden en feestdagen.

Je komt te werken voor het Regionaal Service Centrum. Hier komen diverse telefoontjes binnen op het landelijke telefoonnummer politie (0900-8844). Per dag komen hier gemiddeld 1000/1200 telefoontjes binnen. Dit kunnen eenvoudige informatieverzoeken zijn, maar ook ernstige meldingen.

Als centralemedewerker bij 0900-8844 (“Geen spoed, wel politie”) ben je een onmisbare schakel in het politiewerk. Voordat een collega op straat met de melding aan de slag gaat, heb jij al ingeschat of de melder rustig is of agressief, nuchter of in de war. Of er niet toch spoed bij is. En wie er op af moet gaan met welke informatie.

  • Een leuke functie tussen de 28 of 36 uur per week (parttime en fulltime);
  • Salaris van €2.361,84 bruto per maand op basis van 36 uur: dit is exclusief onregelmatigheidstoeslagen;
  • Mooie reiskostenvergoeding van € 0,19 p.km;
  • Functie voor bepaalde tijd (6 maanden), hierna kans op verlenging.

Enthousiast over deze functie? Solliciteer via de knop en laat je CV en een motivatie achter.

Houd rekening met een uitgebreid sollicitatie traject van 10-12 weken waar een uitgebreide screening onderdeel uitmaakt van de procedure. Lees hier meer over de screening:
https://kombijde.politie.nl/politie-als-werkgever/wat-we-van-jou-vragen