4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Servicemonteur elektrotechniek

Start People Ulft

Standplaats
's-Heerenberg
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1217005824

Als Service Monteur ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de uitvoering van alle voorkomende service- en storingswerkzaamheden aan installaties en systemen. Dit gebeurt bij bedrijven, instellingen maar ook bij particulieren in de regio Achterhoek/Liemers. Daarnaast voer je ook kleine aanpassingen uit aan installaties en systemen. Mede door jouw brede technische kennis ben je in staat om snel tot oplossingen te komen en ben je niet bang om nieuwe technieken eigen te maken. Elke dag is voor jou anders en geen dag is hetzelfde. Dit maakt deze baan uniek en uitdagend!

Om als servicemonteur aan de slag te kunnen dien je over onderstaande eisen en eigenschappen te voldoen:

  • Een afgeronde MBO opleiding richting Elektrotechniek;
  • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Affiniteit en kennis van industriële automatisering zijn gewenst (maar kunnen zeker ook bijgeleerd worden);
  • In het bezit of bereid tot het volgen van relevante opleidingen;
  • In het bezit of van een geldig rijbewijs B. VCA en NEN3140 zijn een sterke pré
  • Je bent bereid te reizen in de regio Achterhoek en Liemers, maar indien gewenst ook verder in de regio.
  • Je ben fulltime beschikbaar en woonachtig in de regio Arnhem/Doetinchem/Zevenaar

Je komt te werken bij een familiebedrijf in de regio Achterhoek/Liemers dat waarde hecht aan langdurige relaties met haar klanten en werknemers. Graag vertellen wij in een persoonlijke kennismaking meer over dit bedrijf met een passie voor techniek!

Je ontvangt een marktconform salaris conform de Metalelektro CAO.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen en een collectieve ziektekostenverzekering;
Ruime ontwikkelingsmogelijkheden doormiddel van vakgerelateerde cursussen, opleidingen en/of bijscholing. Na een korte inleenperiode via het uitzendbureau ontvang je een vast dienstverband, direct een vast dienstverband is ook bespreekbaar (werving en selectie).