Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Shift Manager DHL

Start People Inh Serv - DHL Beringe Supply Chain

Standplaats
Beringe
Opleiding
HBO
Vakgebied
Management
Vacaturenummer
1AV0006554

Wil jij werken bij de grootste logistieke dienstverlener ter wereld en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière binnen een uitdagende Supply Chain omgeving? Lees dan snel verder…

Een leidinggevende die begrijpt hoe het werkt binnen een Supply Chain omgeving en goed kan omgaan met de dynamiek en soms ook hectiek. Je bent het type dat zijn/haar team elke dag nog beter wil maken en vol enthousiasme en passie aan de slag gaat. Tevens heb je visie, ben je innovatief, durf je richting te geven en ben je niet bang om lastige onderwerpen bespreekbaar te maken.

En verder….

  • Afgeronde HBO opleiding en ervaring als leidinggevende in de logistiek
  • Jij hebt kennis van toegepaste, geautomatiseerde warehouse systemen en kennis van tijd- en datamanagement
  • Sterke communicatieve vaardigheden (in de Nederlandse en Engelse taal) en een positieve houding gecombineerd met leidinggevende, motiverende vaardigheden. Ook kun je draagvlak creëren onder jouw personeel (in het kader van veranderingen en eventueel overwerk) maar ook bij de klant.
  • Je kunt goed werkdruk inschatten, prioriteiten stellen en werken onder tijdsdruk.

Je komt te werken op onze Lighthouse site in Beringe (omgeving Venlo, Weert). Je geeft direct leiding aan 2-4 Team Leaders welke allen aan max. 20 Warehouse Operators leiding geven. Op de locatie heerst een goede sfeer en hebben we een gezonde focus op arbeidsomstandigheden en een veilige, nette werkomgeving.

  • Wij bieden jou een fulltime baan, met een goed salaris (€ 2.600 – € 3.900).
  • Een vast contract bij DHL zelf
  • De werktijden zijn flexibel tussen 6.00 – 18.00 uur.
  • Wil jij zelf bepalen hoe jouw secundaire arbeidsvoorwaarden er uit komen te zien? Dat kan bij ons voor een gedeelte, door cao á la carte (een persoonlijk budget in te zetten voor bijvoorbeeld extra loon, extra vakantie uren, een sportschoolabonnement of studiekostenregeling), maar ook kun je gebruik maken van aantrekkelijke kortingsacties, bijvoorbeeld op je verzekeringen.
  • Bij DHL vinden zij het belangrijk dat jij je ontwikkelt en daarom hebben zij onder andere een introductietraining, een uitgebreid inwerktraject en de mogelijkheid om door te groeien.