Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Shovel- / Kraanmachinist | dagdienst

Start People 's-Hertogenbosch XL

Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0006674

Werken met en op een mooie, grote hydraulische kraanmachine. Wie wil dat nu niet ? Bij het productie proces waar afval gescheiden wordt zijn we op zoek naar iemand die zowel een Shovel als een Kraan kan bedienen. Het betreft de organisatie Afvalstoffendienst dat onderdeel is van de gemeente. De werkzaamheden bestaan uit het scheiden van verschillende afvalstromen. Je werkt in teamverband en communiceert met elkaar door middel van portofoon.
Je werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Er zijn twee verschillende diensten waar je kan worden ingezet. De werktijden zijn van 07:00 uur t/m 15:30 uur of van 09:30 uur t/m 18:00 uur.

Je hebt aantoonbare ervaring met een kraan, ervaring met een shovel is een pré
Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit want er zijn werkzaamheden die op dag basis af moeten. Hierdoor kan je eindtijd weleens wijzigen.
Je beheerst de Nederlandse taal zowel in woord als schrift. Je communiceert door een portofoon en hiervoor is het belangrijk dat je goed kan communiceren.
Je vind het fijn om lekker fysiek bezig te zijn

Mijn naam is Denise en ik ben als intercedent werkzaam voor Start People. Ik werk op de inhouse vestiging bij de Afvalstoffendienst in Den Bosch. Je zal mij dan ook regelmatig tegen komen op de werkvloer waardoor je gemakkelijk vragen kan stellen.

De Afvalstoffendienst is een afvalinzamelingsbedrijf voor zowel bedrijven als particulieren. Het is een organisatie die zijn werknemers bij de organisatie betrekt. Zo worden en het gehele jaar door activiteiten georganiseerd voor het personeel. De afvalstoffendienst is goed bereikbaar vanaf de A2 en de A59 en dus goed met de auto te bereiken vanaf Tilburg, Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

Een fulltime baan in de dagdienst
Salaris tussen de €2300 en €2700 euro per maand
8,33% vakantiegeld
Een pensioenopbouw vanaf 26 gewerkte weken
Bij een goede beoordeling een vaste baan