4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Snack produceren en inpakken

Start People Utrecht XL

Standplaats
Wijk bij Duurstede
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0004805

Je kent het wel je bent op een feestje en er komen van die lekkere snacks aan en voor je het weet is het alweer op. Balen maar wij weten hoe jij elke dag een lekkere snack kan pakken! Ben jij benieuwd hoe de bitterballen gemaakt worden? Wil jij tijdens een feestje tegen je vrienden kunnen zeggen: die heb ik gemaakt en ingepakt, lees dan snel verder! Want wij zijn op zoek naar productie- en inpak medewerkers.
De inpakwerkzaamheden voer je uit aan de lopende band of aan een inpaktafel. Ook heb jij de belangrijke taak op je om de kwaliteit te controleren van de hapjes. Daarnaast zorg je dat de gevulde dozen met snacks op de juiste wijze worden opgestapeld op een pallet. Vergeet ze niet op de juiste manier te stickeren. Wij vinden hygiëne ook een belangrijk aspect al niet het belangrijkst, daarom draag jij de verantwoordelijkheid dat zowel jouw werkplek als die van je collega schoon en geordend is.

Wij zijn opzoek naar werknemers die dagelijks willen werken met de keuze uit verschillende diensten. Je hebt ook kennis van de HACCP regelgeving, heb je dat niet maar wel bereid het te leren?
Wij bij Start People bieden jou de opleiding om hier kennis van op te doen.
Wij vinden de veiligheid van de werknemers het aller belangrijkst, daarom vragen wij een goede beheersing van de Nederlandse en-of Engelse taal om de veiligheidsvoorschriften goed na te kunnen leven. Jij bent ook zelfstandig, stressbestendig, proactief, nauwkeurig en flexibel om goed te kunnen functioneren binnen ons bedrijf.
Je kunt bij ons veel ervaring en kennis opdoen van verschillende competenties en werkzaamheden. We vragen je wel om 18 jaar of ouder te zijn. om naar de locatie in Wijk bij Duurstede te kunnen komen is eigenvervoer wenselijk.

Je vindt hier leuke collega's, goede arbeidsvoorwaarden. Iedere lunchpauze wordt er iets lekkers geserveerd waarbij je regelmatig de kans hebt om de eigen producten te proeven ! het bedrijf is in Wijk bij Duurstede dat ligt in de omgeving Utrecht, Veenendaal, Amersfoort.

Een salaris van €10.41 euro bruto/ uur en reiskostenvergoeding als je verder dan 10 km woont. Wanneer jij je je taken na behoren uitvoert kun je ook een salarisverhoging verdienen. Daarnaast ontvang je ook 8% vakantie toeslag en bij de lunch natuurlijk een gratis snack. Wij bieden jou dit voor langere periode met een minimale uren garantie van parttime 24 uur per week dat alleen maar meer kan worden bijv. 36 uur fulltime mocht je dat willen. Bij uitstekend presteren jij maak kans op een vast contract. Kom jij ons versterken in ons gezellige team? Solliciteer dan direct!