Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Snoepjes kieper medewerker fabriek

Start People Maastricht XL

Standplaats
Weert
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0033524

In deze functie sta je op de logistieke afdeling van Perfetti van Melle op de locatie in Weert waar je je met name bezig houdt met het omkiepen van kratjes gevuld met snoep. Dit snoep, Fuittella's, zijn in de productiehal gemaakt. Je dient de kratjes om te kiepen in een grote zak waardoor verschillende smaken gemengd worden. Vergeet niet dat een kratje ongeveer 7 a 8 kilo weegt en je dus bewust moet zijn van een juiste lichaamshouding. Je zult na verloop van tijd een productiviteit van ca 8000 kilo per dag scoren. De grote gemengde zak die gaat later weer naar de productiehal waar de snoepjes in verschillende smaken verpakt worden in kleine zakjes. Deze zakjes zie je bijvoorbeeld in winkels of tankstations liggen.

Zie jij jezelf al werken bij Perfetti van Melle in Weert? Dan check dit even of je in aanmerking komt;

  • fysiek belastbaar ivm de zwaarte van het werk
  • in 3 ploegen beschikbaar
  • fulltime (37,5 uur per week)
  • zelfstandig en in een team kunnen werken
  • verantwoording kunnen nemen
  • enthousiast en willen aanpakken
  • bij voorkeur direct beschikbaar

Perfetti van Melle heeft in Nederland meerdere locaties waar verschillende merken snoep wordt geproduceerd. De meesten ken je vast wel; Mentos, Chuppa Chups, Smints etc. In Weert worden de Fruittella's gemaakt en het is een hele fijne plek waar je de van oudsher familiaire sfeer nog steeds voelt.
De functie die we momenteel vacant hebben is voor de locatie Weert (Limburg).

Jij mag dus de hele dag tussen de zoetigheden werken en er nog steeds geen genoeg van krijgen. Wij bieden jou een hele fijne werksfeer in 3 ploegen waar je met je collega 's ervoor zorgt dat de Fruittella 's van losse ingredienten tot eindverpakking worden klaargemaakt zodat ze naar de verkooppunten worden getransporteerd. Je stroomt in via Start People middels een uitzendcontract en bij goed functioneren zal er een contract bij het bedrijf worden afgegeven. De functie is bedoelt voor lange tijd en doorgroeimogelijkheden zijn zeker aanwezig. Het salaris is Eur 13,68 bruto per uur exclusief 20% toeslag over alle uren. Vanaf 10 km enkele reis krijg je reiskostenvergoeding betaald. Je bouwt verlof op aan de hand van je gewerkte uren (werkweek van 37,5 uur) en krijgt 8% vakantiegeld.
Tijdens de pauzes geniet je in de kantine van een heerlijke soep of een lekker broodje of je eigen meegebrachte lunch. Uiteraard is er ook plek om een frisse neus te halen. Mocht je het thuisfront willen verrassen met iets lekker dan is het snoepwinkeltje ook voor jou open om tegen een gereduceerde prijs Fruittella's maar ook Chuppa Chups, Klene drop, Smints, Mentos, Look-o-Look, of een van de andere merken van Perfetti van Melle te kopen. Naast dit alles mag je gebruik maken van online trainingen die via StartPeople worden aangeboden. Dus meld je aan en krijg in een persoonlijk gesprek antwoord op je vragen die je misschien nog hebt.