Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Sociaal Medisch Verpleegkundige

Start People Medi Interim Brabant

Standplaats
Goes
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0056920

Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging als verpleegkundige waarbij je op regelmatige tijden kunt werken? Lees verder of de functie aansluit op jouw wensen en reageer snel op deze vacature van Sociaal Medisch verpleegkundige!
Als Sociaal Medisch Verpleegkundige (SMV) voer je sociaal medische werkzaamheden uit in opdracht van de verzekeringsarts taakdelegatie. Wat ga jij doen in deze functie? Je voert sociaal medische werkzaamheden uit in opdracht van de verzekeringsarts en hebt zowel mondeling, schriftelijk als telefonisch klantencontact. Hierbij informeer je de klant over je eigen rol en die van de verzekeringsarts. Je stelt medische rapportages en probleemanalyses op. Deze leg je ter beoordeling voor aan de verzekeringsarts en adviseert over vervolgacties in de gevalsbehandeling.
Je verricht spreekuren in opdracht van de VA-T en gaat als deskundige in overleg met andere teamleden, afdelingen en de externe behandelsector.

Wat verwachten we van jou als sociaal medisch verpleegkundige?

  • Je bent een BIG geregistreerde verpleegkundige op HBO-nivo.
  • Je hebt ervaring met psychische klachten
  • Je hebt inzicht in de relatie tussen medische problematiek en maatschappelijk functioneren
  • Je kunt omgaan met verandering en beschikt over een pro-actieve werkhouding, bent flexibel en leergierig
  • Je hebt globale kennis van de SV wet- en regelgeving
  • Je bent fulltime beschikbaar tussen 32 tot 38 uur per week beschikbaar

In deze functie kom je te werken voor het district Zeeland op de locatie in Goes. Divisie Sociaal Medische Zaken (SMZ) kijkt bij ziekte wat iemand nog wél kan. Of maakt met klanten afspraken over inspanningen om vanuit ziekte terug te keren op de werkplek. Onze experts in verzekeringsgeneeskunde en arbeidskunde beoordelen dagelijks of en hoe mensen met een arbeidsbeperking toch kunnen meedoen met de maatschappij. Dit doen zij in samenwerking met collega’s uit andere disciplines. SMZ staat voor de goede beoordeling.

Wat kun jij verwachten?
De functie is ingeschaald volgens de CAO van het UWV in schaal 7 met een salaris van maximaal € 4.144,-- bruto per maand, afhankelijk van ervaring;
De mogelijkheid om 32 -38 uur per week te werken, reguliere werktijden;
De back-up van een enthousiast team;
Via Start People heb je gratis toegang tot de ruim 100 online trainingen van Goodhabitz. Omdat je zelf kunt bepalen wanneer, wat en hoe je leert, gaat het eigenlijk vanzelf!

Functie 32 tot 38 uur per week
Salaris: € 2.859 en € 4.144,00