Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Software Ontwikkelaar

Start People Nijmegen XL

Standplaats
Beuningen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Automatisering/Internet
Vacaturenummer
1AV0059732

Ben jij die tech-kid die het leuk vindt om apps te bouwen? Kriebelen jouw vingers als je aan coderen denkt? Reageer dan op onze vacature voor Software Ontwikkelaar (32-40 uur)!

Bij onze opdrachtgever wordt gewerkt met een grote diversiteit aan systemen (ERP, Warehouse management, Enterprise Service Bus, BI, e-commerce). Onlangs zijn deze systemen vernieuwd. Ter versterking van de afdeling ICT zijn we op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van Software Ontwikkelaar.

Als Software Ontwikkelaar ben je samen met jouw teamleden verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van het applicatielandschap.
Het gaat om web- (e-commerce) en mobiele applicaties (ontwikkeld met het Low-Code platform Outsystems), BI apps (Qlik Sense), en integratie toepassingen die ontwikkeld zijn met Microsoft SQL Server/.NET technologie.
Je bent betrokken bij het integreren van deze applicaties, alsmede het ontwikkelen en finetunen van interfaces en API’s, rapportages, layouts en maatwerk binnen deze applicaties. Je hebt affiniteit met front-end web development, test software en zorgt voor de release naar productie. Je signaleert mede verbeterpunten in de applicaties en zorgt bij releases voor borging en overdracht van het beheer naar de applicatiebeheerders.

Jouw belangrijkste taken:

 • Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe applicatie met behulp van low-code platform Outsystems, Qlik en .NET;
 • Je ontwikkelt huidige applicaties door;
 • Je werkt samen in een team bestaande uit zes talentvolle en gedreven ontwikkelaars.

Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan willen we je graag spreken over deze leuke baan!

 • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO of HBO niveau, bij voorkeur in de richting software engineering;
 • Je hebt al enige ervaring als Software Ontwikkelaar of Applicatie Ontwikkelaar, bij voorkeur met het Outsystems platform, met Microsoft .NET of met het Qlik platform;
 • Je hebt kennis van Microsoft omgevingen en SQL databases;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent proactief, zelfstandig, analytisch en zorgvuldig;
 • Ervaring in Scrum/Agile omgevingen is een pré;
 • Bouw jij in je vrije tijd al apps of schrijf je code? Dan heb jij een streepje voor!
 • Kennis van systeemintegratie met Web Services (XML/XSL, SOAP protocollen) en API’s is een pré.

Quantore B.V. is een groothandel in kantoorartikelen. Als coöperatie nemen zij de inkoop en logistiek uit handen van de kantoorvakhandelaren die zich bij het bedrijf hebben aangesloten. Quantore is een grote speler, met een jaarlijkse omzet van 150 miljoen euro en een assortiment van 24.000 artikelen. In totaal werken er ongeveer 200 mensen bij Quantore. Haar kernwaarden zijn: Eerlijkheid, Verantwoordelijkheid, Samenwerking, Ontwikkelen en Klant- en ledengerichtheid.

Je komt te werken op de ICT afdeling, deze is erg belangrijk binnen de organisatie. Deze afdeling ontwikkelt zich steeds meer naar een flexibele, innovatieve en zakelijke organisatie, die marktconform werkt en een hoogwaardig aanbod aan diensten biedt. Er ligt een heel inwerkprogramma op je te wachten, waarbij je alle benodigde kennis snel kunt leren.

Het bedrijfspand bevindt zich in Beuningen, aan de A73, en is dan ook uitstekend bereikbaar vanuit richtingen Nijmegen, Arnhem, Oss of Ede.

Zie jij jezelf al werken in het leuke en ambitieuze team van Quantore? Neem dan contact met ons op. Wat wij jou te bieden hebben is:

 • Een veelzijdige functie in een ambitieuze en groeiende organisatie met veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Een tijdelijk contract met de optie om na verloop van tijd direct bij de opdrachtgever in dienst te komen.
 • Een professioneel en goed inwerktraject waarbij je alle systemen leert kennen.
 • Een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris bedraagt, afhankelijk van je vakvolwassenheid, maximaal € 3.767,- op basis van een fulltime dienstverband.
 • Ook bouw je bij ons vakantieuren en vakantiegeld van 8,33% op!
 • Bovendien staat vitaliteit bij Quantore hoog in het vaandel. Zo worden hiervoor diverse workshops georganiseerd.
 • Via Start People krijg je toegang tot je eigen GoodHabitz account voor online trainingen om jezelf te ontwikkelen.

We zien je sollicitatie met CV en motivatie graag tegemoet. Als je bij ons solliciteert nemen we zo snel mogelijk contact met je op.