Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Speciaal transport in Deventer (CE)

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Deventer
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0005158

Van groupagezendingen tot full truck loads, deze opdrachtgever (met standplaats Deventer) is specialist in snelle levering en warehousing van klanten binnen hun groep. Je kan ritten hebben met vloeistofcontainers of lengtetransporten (staalvervoer). Deze ritten beginnen vanaf 06:00 uur en eindigen om maximaal 19:00 uur.

  • Jij beschikt over rijbewijs CE met Code 95;
  • Jij hebt aantoonbare ervaring op de trekker-oplegger;
  • Jij hebt een ADR-stukgoed certificaat (dit is een grote pré);
  • Jij bent klantvriendelijk en representatief.

Werk creëert waarde voor iedereen! Met behulp van deze visie willen wij van Start People Transport iedereen een gelijke kans aanbieden op deze arbeidsmarkt. Wij creëren en handhaven een optimale samenwerking tussen flexkracht, opdrachtgever en onszelf. Bij ons ben je meer dan een nummer, wij willen een samenwerking opbouwen die écht werkt.

Betrouwbaarheid. Deskundigheid. Servicegevoeligheid. Zomaar 3 begrippen die de basis beschrijven van de kwaliteit van onze opdrachtgever. Zij behoren tot het topniveau als het gaat om internationaal transport.

  • Een fulltime dienstverband voor bepaalde tijd;
  • Kans op overname bij goed functioneren;
  • Beloning conform CAO Beroepsgoederenvervoer waarbij de schalen liggen tussen de €12,14 en €15,36 excl. toeslagen;
  • Regelmatigheid binnen jouw werk.

Heb jij vragen over deze vacature? Of zijn bepaalde zaken niet duidelijk? Aarzel dan niet om Start People Transport in te schakelen. Onze ervaren afdeling staat klaar om jouw vraag te beantwoorden!