Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Specialist Ouderengeneeskunde

Start People Arts en Specialist Den Haag

Standplaats
'S-Gravenhage
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0014132

Als Specialist Ouderengeneeskunde heb je een gevarieerd takenpakket, geen dag is hetzelfde. In de ochtend staat er visite en een geplande opname op het programma. Na de lunch neem je deel aan het multidisciplinair overleg en sluit je vervolgens aan bij de bespreking van een commissie waarbij je nauw betrokken bent.

Vanuit jouw expertise als Specialist Ouderengeneeskunde draag je de verantwoordelijkheid voor de medische behandeling van cliënten bekend met psychogeriatrie of (chronische) somatiek. Je stelt het zorgplan op in samenwerking met je team en voert inhoudelijk de regie. De vacature is ontstaan vanwege pensionering en is in te vullen voor 24 tot 36 uur per week, afhankelijk van jouw specifieke wensen. Je neemt naar rato deel aan bereikbaarheidsdiensten; de frequentie van de diensten wordt zo laag mogelijk gehouden. Je bent nauw betrokken bij de ontwikkeling van de organisatie en het implementeren van beleid. Als Specialist Ouderengeneeskunde superviseer je coassistenten en artsen in opleiding.

  • Je bent geregistreerd als Specialist Ouderengeneeskunde of verwacht de registratie op korte termijn te ontvangen.
  • Je bent bereid om deel te nemen aan bereikbaarheidsdiensten.
  • Als Specialist Ouderengeneeskunde ben je klantgericht, besluitvaardig en beschik je over de nodige overtuigingskracht en expertise. Je vindt overleg met collega's vanzelfsprekend en deelt waar nodig jouw expertise.

Ben je huisarts, maar wil je je laten omscholen? Ook dan ben je van harte welkom!

De zorgverlening vindt plaats vanuit een aantal locaties in de regio Den Haag en bij mensen thuis. Er wordt zorg geboden aan cliënten bekend met chronische, somatische en psychogeriatrische aandoeningen. Ook is er een Hospice en zijn er afdelingen voor ELV en NAH. De teams zijn klein en hecht, waar ruimte is voor eigen inbreng. Doordat het een platte organisatie betreft, zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden. Jouw inbreng is dan ook erg belangrijk.
De sfeer in de vakgroep is informeel. Vanwege de kleinschaligheid en laagdrempeligheid kun je elkaar gemakkelijk opzoeken om te overleggen. Daarnaast werk je nauw samen met een ANIOS of verpleegkundig specialist op jouw afdeling. Er wordt met elkaar gestreefd naar de beste zorg voor de cliënt. De behandeldienst is centraal gepositioneerd en wordt aangestuurd door de manager behandeldienst.

Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking bij jou in de buurt (uiteraard op gepaste afstand) en nemen we je wensen door. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden. Vervolgens ga je in gesprek met de organisatie en bekijk je of er een klik is van beide kanten en indien dit het geval is kun je op korte termijn aan de slag!

  • Een salaris conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg. De functie van specialist ouderengeneeskunde is ingedeeld in functiegroep 75 (max. € 8146 op basis van een 36-urige werkweek).
  • De mogelijkheid om parttime te werken vanaf 24 uur.
  • In eerste instantie een tijdelijke overeenkomst met zicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een ruime verlofregeling, 8%vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 7%.
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en nascholing. Naast intervisie en gerichte cursussen, krijg je de mogelijkheid een kaderopleiding te volgen, bijvoorbeeld palliatief terminale zorg.
  • Via een meerkeuzesysteem met aantrekkelijke voordelen kies jij zelf je secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals extra vakantie uren, een spaarverlofregeling, fietsregeling, kortingen op verzekeringen en andere fiscale voordelen.
  • Deelname aan een uitstekende pensioenregeling.

Zijn er nog vragen of ben je als Specialist Ouderengeneeskunde op zoek naar een andere baan en heb je specifieke wensen? Neem dan gerust contact op. Middels een vrijblijvend oriënterend gesprek brengen we deze wensen in kaart en bekijken we samen welke mogelijkheden er zijn. Maak een afspraak met Stephanie van Soelen, Senior Consultant Den Haag/Leiden, via 06-42263682 of svansoelen@startpeople.nl. Reageren kan ook via de button.