Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Specialist ouderengeneeskunde

Start People Arts en Specialist Deventer

Standplaats
Epe
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0057928

Wil jij aan de slag als specialist ouderengeneeskunde op de nieuwste locatie van deze organisatie waar nog alles mogelijk is? Ben jij enthousiast en gedreven om deze zorginstelling te helpen groeien met 135 extra plaatsen voor verpleeghuiszorg? Vind jij het leuk om een kartrekker te zijn van het medisch beleid? Dan is dit dé functie voor jou! Op de locatie in Nunspeet is het team ouderengeneeskunde gestart met een multidisciplinair behandelteam en ter versterking zijn zij nog op zoek naar een specialist ouderengeneeskunde.

'Ouderenzorg van de toekomst'. Dat is een belangrijke leidraad binnen deze organisatie. Samen met je nieuwe collega's ga jij dit vorm geven. Dankzij jou worden er goede diagnoses afgegeven en krijgen ouderen de beste behandeling. Om dit te kunnen bereiken krijg je de nieuwste ontwikkelingen m.b.t. domotica tot je beschikking. Ook kom jij met nieuwe en innoverende ideeën met betrekking tot het medische beleid. Hier staat deze zorginstelling ook zeker voor open. Zij willen de ouderen de best mogelijke zorg bieden en alle input is zeer welkom. Je doet het tenslotte met z'n allen! In deze functie bouw je ook mee aan de invulling van de nieuwe locatie in Nunspeet die zij gaan openen.

Jij pakt graag de verantwoordelijkheid en dit schrikt jou niet af. Daarom krijg je een actieve rol in het ontwikkelen van de zorgprofessionals. Zo ben je de vraagbaak voor collega’s en werken jullie samen aan het welzijn van de ouderen. Een ontzettend leuke en uitdagende functie dus, waar veel ruimte is voor eigen inbreng en innovatie bij een zorgorganisatie die écht geeft om hun ouderen.

Heb jij interesse in het werken bij deze organisatie als specialist ouderengeneeskunde? Dan vragen wij het volgende:

  • Je bent BIG-geregistreerd als Specialist Ouderengeneeskunde;
  • Je werkt graag innovatief en denkt graag mee met deze zorginstelling;
  • Communiceren gaat je makkelijk af en je bent niet bang om de leiding te nemen;
  • Je bent minimaal 16 uur (parttime) en maximaal 36 uur (fulltime) per week beschikbaar.

Onze opdrachtgever is een zorgorganisatie voor ouderen gevestigd op meerdere locaties op de Veluwe. Deze mooie organisatie zal de komende twee jaar groeien van 240 naar ongeveer 375 plaatsen voor verpleeghuiszorg. Deze zorg wordt vanuit een multidisciplinair behandelteam ondersteund met specifieke expertises op het gebied van ouderenzorg. Of de cliënt nu woont in een eigen woning, in een zorgwoning of in één van de vijf woon-zorgcentra.

Het mooie van deze organisatie is dat zij specialistische zorg bieden aan ouderen, waar de wens van de cliënt op nummer 1 staat. Ze nemen de tijd voor de cliënt en wat zij het belangrijkst vinden is 'een betekenisvol leven' voor de cliënt te creëren en te behouden. Zorg staat bij hen altijd op nummer één. Zij zijn van mening dat alle cliënten elkaar kunnen versterken en anticiperen hierop door cliënten nog zoveel mogelijk samen te laten doen en te kijken naar wat ze allemaal nog juist wel kunnen. Zij houden hun ouderen graag actief en dit werpt zijn vruchten af!

Wil je een dagje meelopen om te kijken of deze functie en deze oudereninstelling bij jou past? Dat is geen probleem!

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Waarschijnlijk word je nu nog enthousiaster! Als je aan de slag gaat bij deze mooie organisatie, dan krijg je er het volgende voor terug:

  • Een salaris van minimaal €5.319 tot maximaal €7.721 per maand o.b.v. 36 uur;
  • Waardering, werken in een nieuw team met o.a. 2 ervaren Specialisten Ouderengeneeskunde en een Physician Assistant;
  • Werken met de nieuwste ontwikkelingen en domotica;
  • Een mooie, nieuwe werkomgeving waarin je met mensen en vóór mensen werkt;
  • Een zorginstelling waar zelforganisatie maatwerk is en waar zij persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijk vinden;
  • Je komt te werken op basis van detachering (tijdelijk), gelijk op vast contract bij de opdrachtgever of op basis van ZZP. De keuze is aan jou!

Heb ik jouw interesse gewekt? Solliciteer dan via de button. Hierna zal ik, Patty van Rooij, contact met je opnemen voor een informatief gesprek. Ben je dan nog steeds enthousiast? Dan introduceer ik je graag bij mijn opdrachtgever!
Bij vragen ben ik bereikbaar via 06-13749853 of per mail pvanrooij@startpeople.nl