Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Specialist Ouderengeneeskunde BOPZ WZD arts

Start People Arts en Specialist Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0051324

Als BOPZ-WZD arts ben je verantwoordelijk voor de beoordeling en de beslissingen over individuele cliënten bij toepassing van alle handelingen die onder de wet BOPZ-WZD vallen. Je draagt zorg voor de verplichte meldingen aan de Inspectie gezondheidszorg en Jeugd conform de wet BOPZ-WZD en voor het doen van mededelingen aan derden (wettelijk vertegenwoordigers, Inspectie, Officier van Justitie). Daarnaast maak je de verbinding tussen het BOPZ-WZD beleid en de (zorg)doelstellingen van deze organisatie en adviseer je gevraagd en ongevraagd het management over het gevoerde en te voeren BOPZ-WZD beleid.

Je concrete werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Het houden van toezicht op het verloop van de implementatie van het BOPZ-WZD beleid;
 • Het opstellen van een zorg/behandelplan in overleg met de cliënt of diens wettelijk vertegenwoordiger en het verkrijgen van toestemming voor de uitvoering daarvan;
 • Dossiervorming ten aanzien van de geestelijke en lichamelijke toestand van de cliënt, de toegepaste behandeling en de effecten van de behandeling;
 • Het gevraagd en ongevraagd adviseren van het lijnmanagement over de uitvoering van de wet BOPZ-WZD;
 • Het toetsen van de indicatiestelling van dwangbehandeling;
 • Het verlenen of intrekken van verlof aan klanten met een RM of IBS.
 • Het verlenen of intrekken van ontslag voor klanten met een RM of IBS.

Er heerst op de werkvloer een prettige sfeer waar men belangstelling heeft voor elkaar binnen een open bedrijfscultuur. Je werkt op een locatie in het bruisende centrum van Rotterdam waar het openbaar vervoer voor de deur stopt. Ondanks dat de locatie nabij een levendige winkelstraat ligt, kunnen bewoners en medewerkers zich heerlijk terugtrekken in de schitterende binnentuin of in het gezellige restaurant of grand café. De andere locatie van deze zorginstelling is een kleinschalige tot zorglocatie verbouwde monumentale boerderij.

 • Je bent een geregistreerd specialist ouderengeneeskunde.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als specialist ouderengeneeskunde binnen de verpleeghuiszorg.
 • Je bent deskundig omtrent de strekking en reikwijdte van de Wet BOPZ-WZD en je hebt minimaal twee dagdelen scholing gevolgd of je kunt aantonen dat je op een andere wijze in voldoende mate op het terrein van wet- en regelgeving geschoold bent.

Verder:
Je hebt een prettige manier van communiceren, waardoor je de andere leden van je team weet te enthousiasmeren en te motiveren. Je erkent en waardeert de expertise van je collega’s en zet deze op een positieve wijze in. Je bent een teamspeler en wilt meerwaarde halen uit elk team waarin je een rol speelt. Je bent flexibel en past je goed aan verschillende situaties;

Deze zorginstelling voor ouderen beschikt over 29 locaties in Rotterdam waarvan 4 locaties Kortdurende Zorg en 25 locaties Langdurende/ Chronische Zorg. Elke locatie heeft één of meerdere specialisaties op het gebied van ouderengeneeskunde.
Er worden verschillende soorten zorg geboden, van wijkzorg tot complexe zorg. Belangrijk is dat de cliënten en bewoners zich thuis voelen wanneer ze (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen en vertrouwd en veilig zijn in hun eigen woning.
Het betreft een dynamische organisatie die volop blijft ontwikkelen, professionaliseren en innoveren en waar veel ruimte is voor ondernemerschap. Er wordt nauw samengewerkt met het VU en het LUMC. Het bedrijf biedt opleidingsplaatsen voor Specialist Ouderengeneeskunde in opleiding en GZ-psychologen in opleiding en beschikt over een eigen Academy. De opdrachtgever is aangesloten bij het Universitair Netwerk Zuid-Holland. Dit netwerk stimuleert en faciliteert wetenschappelijk onderzoek in de ouderenzorg.
Er wordt grote waarde gehecht aan de mensen die er werken; de eigen medewerkers zijn hun belangrijkste kapitaal. Want mijn opdrachtgever is er van overtuigd dat tevreden medewerkers zorgen voor écht tevreden klanten.

Wil jij onderzoeken of deze instelling bij jou past? Wij regelen graag een meeloopdag voor je.

Als Specialist Ouderengeneeskunde wordt het inwerktraject op jouw persoonlijke wensen en ervaring toegepast, zodat je goed kunt landen bij jouw nieuwe collega's en werkgever.

Wij bieden voor deze positie van Specialist Ouderengeneeskunde in de regio Rotterdam het volgende:

 • Een vaste baan of werken op basis van ZZP.
 • Inschaling CAO VVT, salarisschaal 75.
 • Mogelijkheden van 24 uur (parttime) tot 36 uur (fulltime) per week.
 • Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en nascholing. Naast intervisie en gerichte cursussen, krijg je de mogelijkheid een kaderopleiding te volgen.
 • Deelname aan een pensioenregeling.
 • Een eindejaarsuitkering.
 • Korting op diverse collectieve verzekeringen en sportabonnementen .

Enthousiast geworden? Reageer via de button op deze vacature van arts in de regio Rotterdam of neem voor meer informatie direct contact op met Reshma Mangroe-Binda via rmangroebinda@startpeople.nl of via 06-13988640.