Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Specialistisch intercedent

Start People Groningen XL

Standplaats
Groningen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0047672

“Werk creëert waarde en wij zijn er voor iedereen “ zeggen we bij Start People.
Ben jij op zoek naar een baan waarin jij echt iets kunt betekenen voor een ander? Kom dan bij ons werken als inhouse specialistisch intercedent bij de Gemeente Groningen, binnen de directie werk.

Vanuit jouw rol als consultant regisseer je de kandidaat vanuit de participatiewet richting de arbeidsmarkt; je neemt intakegesprekken af, beoordeelt bemiddelbaarheid en maakt een arbeidsprofiel. Vervolgens bemiddel, match en plaatst je kandidaten op vacatures. Van jouw collega’s van Start People of op vacatures vanuit je eigen netwerk. Dat is helemaal aan jou!

Je onderhoudt goede contacten met alle betrokken partijen. De kandidaat, jouw collega, je netwerk maar ook de coaches en adviseurs werving en selectie van de gemeente Groningen. Je adviseert werkgevers en collega’s over de mogelijkheden en helpt de kandidaat met zijn of haar stappen richting de arbeidsmarkt. Denk bij het laatste bijvoorbeeld aan het oefenen van sollicitatiegesprekken, het maken van een goede motivatiebrief of LinkedInprofiel of je sluit met jouw kennis en kunde aan bij een workshop van de gemeente.

Je registreert dagelijks in de daarvoor bestemde systemen. Je onderhoudt en regisseert je eigen agenda en emailboxen, met variabele en vaste afspraken en informatiebijeenkomsten.

Een diverse en vrije rol binnen Start People waarin je laat zien waar het om gaat bij Start People. Iedereen mag meedoen!

Je bent integer en stimuleert de ontwikkeling van de kandidaat. Dit doe je door gebruik te maken van je empathisch vermogen, want jij staat altijd open voor een ander.
Je hebt kennis van het voeren van intakegesprekken en weet kandidaten te stimuleren en enthousiasmeren richting werk. Je hebt een probleemoplossend vermogen en denkt mee over mogelijkheden. Je kan goed samenwerken en bent de verbindende schakel tussen collega’s, werkgevers en andere partijen. Het leggen van contact met diverse partijen is voor jou geen probleem.

Je bent goed in staat om op verschillende niveaus te communiceren en in je werk ben je creatief en accuraat. Je hebt een duidelijke visie en missie en weet hierin ook je collega’s mee te nemen.

Verder ben je proactief en pak je de ruimte om je eigen ideeën ook daadwerkelijk in de praktijk uit te voeren. Jij laat zien dat jouw ideeën bijdragen aan het behalen van de doelstellingen. Je hebt een analytisch vermogen en kan belemmeringen in jouw dagelijkse werkzaamheden en in samenwerkingsverbanden herkennen en veranderen. Je gaat moeilijke gesprekken aan en weet precies wanneer je welke rol moet kiezen. Jouw collega’s kunnen zien dat je goed kan omgaan met feedback en dat je regelmatig reflecteert op je eigen handelen.

Verder voldoe je aan de volgende eisen;

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding;
 • je bent fulltime beschikbaar;
 • je hebt ervaring als recruiter of intercedent en bent toe aan een volgende stap of;
 • je hebt ruime relevante en aantoonbare ervaring in het werkveld en wil dit voortaan via Start People uitvoeren;
 • je bent goed in het bemiddelen , begeleiden en stimuleren van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt;
 • je kunt goed netwerken en je weet je netwerk in te zetten voor de doelgroep waar je mee werkt;
 • Je hebt relevante kennis van (HR) wet- en regelgeving omtrent het bemiddelen van kandidaten naar werk.

Bij Start People zijn we resultaat- én mensgericht. Deze combinatie onderscheidt ons in de commerciële uitzendwereld waarin we werken. Onze mensen tonen oprechte interesse in de personen die tegenover hen zitten. Of dat nu een flexkracht is op zoek naar geschikt werk of een werkgever op zoek naar een geschikte flexkracht. We zijn er trots op dat we deze verbinding al meer dan 40 jaar maken.
Bij Start People werk je vanuit je kracht en daar investeren we graag in. Dat doen we met een uitgebreid inwerkprogramma en een divers aanbod aan opleidingen bij ons eigen Start People College.je vanuit je kracht en daar investeren we graag in. Dat doen we met een uitgebreid inwerkprogramma en een divers aanbod aan opleidingen bij ons eigen Start People College.
Daarnaast werk je vanuit Start People Inhouse bij de gemeente Groningen. De gemeente helpt iedereen bij het vinden van werk. Ongeacht achtergrond of situatie. Samen met Start People werken ze aan sollicitatietrainingen, individuele coaching, matching op vacatures, persoonlijke testen, etc.

Je krijgt een functie waarin je echt het verschil kunt maken en een belangrijke maatschappelijke rol vervult. Uiteraard staat daar ook een beloning tegenover.

 • Een tijdelijk contract dat bij goed functioneren omgezet wordt naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • een salaris tussen de €2147,15 en €2500 wanneer je enkele jaren algemene relevante werkervaring hebt;
 • een salaris tussen de €2334,49 en €3501,73 wanneer je aantoonbare branchegerichte ervaring hebt met relevante (juridische) kennis voor de functie;
 • naast jouw maandsalaris krijg je een budget van 6% dat je vrij kunt spenderen aan extra loon, extra verlofdagen (tot 15 dagen per jaar), een fiets of bijvoorbeeld je sportabonnement;
 • 20 wettelijke verlofdagen, een goede pensioenregeling en flexibel uit te keren vakantiegeld van 8%;
 • een bonusregeling waar je per kwartaal, bij goede resultaten, een leuk bedrag op je bankrekening kunt verwachten;
 • alle ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling in de vorm van interne opleidingen, workshops en cursussen.

Start People; Ons werk. Daar staan we voor. Voel jij dit ook zo? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Solliciteer via onderstaande knop. Je mag ons ook altijd bellen op 0503694310 of mailen naar groningenxl@startpeople.nl