Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Spuitgiet medewerker

Start People Ubbink B.V.

Standplaats
Doesburg
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0057867

Ben jij iemand die accuraat te werk gaat en oog heeft voor detail? Dan is deze vacature iets voor jou!

Voor de afdeling spuitgiet bij Ubbink zijn wij op zoek naar fulltime productiemedewerker(s). Op deze afdeling ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het controleren van de kunststof producten. Daarnaast houd jij je bezig met inpakken van verschillende soorten en maten van kunststof producten. Het inpakken van de producten gaat volgens een werkinstructie en dat kan per klant en product verschillen. Hierom is accuraat werken en goed lezen belangrijk. Je werkt met machines, maar je hoeft het zelf niet de besturen. Echter, is het wel belangrijk dat je storingen signaleert en dit meldt bij de juiste persoon.

Bij jou staat kwaliteit en nauwkeurigheid voorop. Daarnaast signaleer je problemen en/of storingen. Storingen kan stress met zich meebrengen en daar kan jij goed mee omgaan. Voor deze functie is het belangrijk dat je bereidt bent om in ploegen te gaan werken en hier ben je ook flexibel in. De eerste weken gaat het om 3-ploegen en ongeveer midden september wordt het 5-ploegen. Vanwege de ploegen ben je in bezit van eigen vervoer. Het is wenselijk als je zo snel mogelijk kan beginnen.

Het hoofdkantoor van Ubbink ligt gelegen in Doesburg (omgeving Arnhem en Doetinchem). Iedere medewerker levert een bijdrage aan het realiseren van de producten en hier is Ubbink ook trots op. De medewerkers ervaren het als een prettige organisatie met een fijne werksfeer- en klimaat.

Als eerst krijg je een tijdelijk dienstverband. Bij goed functioneren zijn er genoeg mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een contract bij Ubbink.

Daarnaast bieden wij jou:

  • Een fulltime baan;
  • Vanaf 23 jaar en ouder een minimale bruto uurloon van €14,23;
  • Ploegentoeslag;
  • Een vast bedrag aan reiskosten (afhankelijk van woonplaats);
  • Keuze tussen wekelijks of 4-wekelijkse betaling;
  • Pensioen (na 26 gewerkte weken);
  • Begeleiding vanuit Start People;
  • Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Dit kan door gebruik te maken van meer dan 100 verschillende online trainingen via GoodHabitz.