4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Sr. Managementassistent

Start People Roermond Overheid

Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1334003703

Voor een grote overheidsinstantie in het centrum van Den Bosch zijn wij op zoek naar een Senior Managementassistent(e), voor 32 uur (parttime) of 36 uur per week (fulltime).

De Senior Managementassistent(e) Bestuur ondersteunt het bestuur, bestaande uit drie leden, op alle fronten. Je werkt primair voor één van de bestuursleden, maar moet in voorkomende gevallen ook de overige bestuursleden (en de medewerkers van het team bedrijfsvoering en bestuursondersteuning) van dienst kunnen zijn.

Belangrijk voor een goede vervulling van de functie van Managementassistent(e) Bestuur is:

 • op de hoogte zijn van de activiteiten van het bestuur. Weten wat er speelt, zowel lokaal binnen het hof als landelijk bij de rechtspraakorganisatie, alert zijn en proactief inspelen op de verkregen informatie. Dit geldt met name in relatie tot het bestuurslid waarvoor gewerkt wordt. Het is echter ook van essentieel belang om op de hoogte te zijn van de lopende zaken van de overige twee bestuursleden, zodat waar nodig werkzaamheden van de andere managementassistenten kunnen worden overgenomen. De managementassistenten functioneren als één team.
 • beheren van de agenda, regie houden op de mail en (zo nodig) het bewaken van de te ondernemen actie(s) door het bestuur(-slid).
 • zelfstandig afhandelen van correspondentie en telefoonverkeer (en op de juiste manier inschatten wanneer al dan niet doorverbonden moet worden).
 • tijdig en adequaat voorbereiden, notuleren en afwikkelen van vergaderingen.
 • beheren van het (digitale) archief van het bestuur.
 • onderhouden van een landelijk netwerk.

Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau en ruime werkervaring als (bestuurs-/directie-) secretaresse. Ervaring en affiniteit met digitaal werken en een brede kennis van het Microsoft Office pakket inclusief Sharepoint is aanwezig. Kennis van de rechterlijke organisatie is een pre.

Als Managementassistent(e) bestuur kun je uitstekend plannen en organiseren. Je werkt met een grote mate van zelfstandigheid, bent accuraat en zorgvuldig, beschikt over goede contactuele eigenschappen en bent representatief, intern maar ook extern. Daarnaast kun je het bestuurslid goed ondersteunen doordat je weet wat er speelt, servicegericht bent, overzicht hebt en verbanden kunt leggen en actief mee kunt denken aan oplossingen.

Start People Roermond Overheid staat opgesteld voor de arbeidsbemiddeling binnen de overheid in Noord-Brabant, Limburg en Utrecht.

 • Salaris conform BBRA schaal 7, tussen € 2.358,72 en €2.684,76 bruto per maand op basis van 36 uur. Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en ervaring.
 • Een fulltime of parttime functie voor 32-36 uur
 • Het betreft een tijdelijk contract tot het einde van het jaar.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,20 p.km. wanneer je fietst, € 0,07 p.km. met de auto en 100% van je gemaakte kosten wanneer je reist met het OV.
 • Werken bij een maatschappelijk betrokken en toonaangevende opdrachtgever
 • Een dynamisch team waarin transparant gewerkt wordt en iedereen gedreven is op verbeteren en innoveren
 • Om je persoonlijke ontwikkeling op peil te houden bieden wij je talloze, gratis, online trainingen via GoodHabitz