Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Stagaire content creator

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
HBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0012617

Ben jij een hbo student en maak je graag content? Wil jij je kennis verbreden en jezelf ontwikkelen bij een bekend uitzendbureau?
Start People Transport Rotterdam bied je de kans!

Wij zijn op zoek naar een stagiaire die zich gaat verdiepen in het schrijven van vacatures. Je kunt jouw eigen ideeën en creativiteit gebruiken om zo de perfecte vacature online te krijgen. Een belangrijke factor in ons werkproces, dankzij jouw vacatures kunnen wij de perfecte chauffeur bereiken en aan een vaste baan helpen. Met jouw kennis over onze doelgroep kan jij een vacature maken die precies bij de chauffeur past. Tijdens je stage word je ondersteund door onze talenthacker. Door de juiste vacature te schrijven bezorgen wij onze
Wil jij mensen helpen aan een (vaste) baan en ben jij communicatief sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Mocht je nog vragen hebben kun je contact met ons opnemen via het telefoonnummer 010 495 05 08

Je volgt een hbo opleiding
Goede beheersing van de Nederlandse taal
Je volgt een studie passend met de bovengenoemde werkzaamheden
Je wilt een stage volgen van minimaal 6 maanden

Start People Transport maakt het verschil in de transportbranche! Start People Transport is een van de grootste werkgevers binnen de transport. Zij onderscheiden zich van de rest door de speciale aandacht die ze hebben voor hun chauffeurs. Dit uiten ze in de opleidingsmogelijkheden die ze alle vrachtwagenchauffeurs aanbieden. Op deze manier is werken via Start People Transport een investering in je toekomst.

Onze vestiging in Rotterdam zit naast de Kuip. Goed te bereiken vanuit steden als Den Haag, Leiden of Zoetermeer. Het gebouw heeft een groot dakterras waar we in de zomer goed gebruik van maken. Lekker lunchen in de zon met een prachtig uitzicht over de skyline van de stad. Op dezelfde verdieping zitten Start People XL en MKB. De lunchpauzes zijn vaak erg gezellig en dat hebben we dik verdiend. De rest van de dag is het namelijk knallen. Vergis je niet, de dagen op de vestiging kunnen behoorlijk hectisch zijn. Op vrijdag sluiten we de werkweek uiteraard af met een welverdiend biertje.

De kans om jezelf te ontwikkelen
Een duidelijk inzicht van de werkzaamheden bij een van de grootste uitzendbureaus van Nederland
Een stagevergoeding van €300 op basis van fulltime dienstverband
Persoonlijke aandacht en begeleiding
Je kunt per direct beginnen