Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Stagaire HR

Start People 's-Hertogenbosch XL

Standplaats
Drunen
Opleiding
Overig
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0047405

Opzoek naar een veelzijdige stage waarin je het gehele HR proces ondersteunt? Dan ben je bij Start People op het juiste adres!

Je voert onder andere intakegesprekken en je zoekt naar de perfecte match tussen kandidaten en je opdrachtgever. Daarnaast voer je administratieve taken uit en zorg je voor een succesvolle loopbaan van de flexwerker. Start People Eindhoven XL werkt voor een aantal klanten. Tijdens je stageperiode zal je werkzaam zijn voor de klant Hydro in Drunen.

In Drunen werken we met een Inhouse constructie, ons kantoor zit bij de klant binnen. Hierdoor zijn de lijnen kort tussen klant en flexkracht, doordat ze gewoon je kantoor binnen lopen.

 • Je volgt een HBO, Associate Degree of MBO opleiding (werkzaamheden afhankelijk van opleiding)
 • Je bent een multitasker en houd van plannen en organiseren
 • Opzoek naar een stage voor minimaal 4 maanden
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar (fulltime)
 • Je bent communicatief vaardig

Wie wij zijn? Start People. Dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. We staan naast onze kandidaten en opdrachtgevers én brengen ze bij elkaar. Start People is een uitzendbureau die al meer dan 40 jaar bestaat. Samen met je team help je mensen aan een baan.

Je bent werkzaam voor Start People Eindhoven XL. Start People Eindhoven is gelokaliseerd het Flight Forum. De klant waar je voor aan de slag gaat is gevestigd in Drunen, dus je gaat op beide locaties werken. Leuk voor de afwisseling en goed voor het teamverband!

Lisa (huidige stagiaire Start People)
‘Op het begin van mijn stage ben ik goed ontvangen en werd ik absoluut niet gezien als een stagiaire, maar echt als werknemer. Ik werd door het gehele team goed ontvangen en kreeg veel verantwoordelijkheden. Wat ik nu het leukste vind? De afwisseling; veel communicatie met flexkrachten, veel afspraken, rondleidingen mogen geven én de administratieve taken. Maar wat het mooiste is aan dit werk; flexwerkers, wie het dan ook zijn, een kans mogen geven voor een nieuwe functie!’

Deze stageplek is makkelijk te bereiken vanuit Tilburg, Den Bosch en Eindhoven.

 • Een stage vergoeding
 • Een laptop tijdens je stage
 • Een betrokken stagebegeleid(st)er
 • Een gezellig team waar je jezelf verder kunt ontwikkelen en veel kennis opdoet
 • Communicatieve, administratieve en recruit ontwikkeling
 • Interne trainingen en cursussen
 • Op maat gemaakte begeleiding

Dus, word jij de nieuwe stagiair(e) van het gezellige team van Eindhoven? Solliciteer dan snel en wie weet start jij binnenkort jouw stage bij Start People!