Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Stage content creator

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Zwolle
Opleiding
HBO
Vakgebied
Marketing
Vacaturenummer
1AV0011847

Ben jij goed in het schrijven van pakkende teksten en heb je interesse in SEO (Search Engine Optimization)? Lijkt het jou tof om meer te weten te komen over het A/B testen van teksten, gebruik van tools en keyword onderzoeken? Met een stage bij Start People Transport Zwolle kan jij jezelf ontwikkelen tot expert in het schrijven van overtuigende vacatureteksten. De kennis die je op doet kan je later op allerlei manieren toepassen in jouw toekomstige baan. Of wellicht is er een plek voor jou bij Start People aan het einde van jouw stage.

Elke dag plaats Start People Transport vacatures online om vrachtwagenchauffeurs te werven. Hoe beter een vacaturetekst is geschreven hoe beter de match tussen chauffeur en opdrachtgever. Elke opdrachtgever is weer anders wat het een uitdaging maakt steeds pakkende teksten online te zetten. De vacatureteksten zijn het online ‘uithangbord’ en ontzettend belangrijk voor de zichtbaarheid van Start People. Je krijgt dus veel verantwoordelijkheid en krijgt de ruimte je te ontwikkelen als een zelfstandige werker die met goede initiatieven komt.
Zo ziet een stagedag er uit:

Om 09:00 kom je aan op het kantoor en wordt er gestart met Prestatiemanagement. Een kort overleg met de manager, consultant en recruiter over de acties van de dag. Daar hoor je dat de consultant een nieuwe interessante vacature heeft binnengehaald. Na het overleg bespreek je met de consultant de vacature uitgebreid door. Je gaat leren dé juiste vragen te stellen om jouw vacaturetekst zo volledig mogelijk te maken. Als je een goed beeld van de functie hebt ga je aan de slag met de verschillende tools die wij hebben. Zo ga je o.a. onderzoeken welke zoekwoorden je gaat gebruiken om de vacature vindbaar te maken in Google. Jouw creativiteit is ontzettend belangrijk! Je wordt er steeds beter in de ene na de andere pakkende zin uit je mouw te schudden. Je weet als geen ander een vacature leuk te omschrijven en een duidelijk beeld van de functie te geven. Dankzij jou zijn er in de middag al een aantal sollicitaties binnengekomen. Na een terugkoppeling van de consultant neem jij de learnings mee naar het schrijven van de volgende tekst. Je besluit ook een chauffeur te bellen om hem te vragen naar de functie en inspiratie op te doen. Je past toe wat je hebt geleerd tijdens de trainingen en de tijd vliegt voorbij. Om 17:30 sluit je tevreden de laptop af. Je bent benieuwd hoeveel sollicitaties er morgen op jouw vacatures zijn binnengekomen!

  • Creatief en overtuigend
  • HBO werk- en denkniveau
  • Een studie in bijv. de richting van marketing en communicatie, journalistiek of media.
  • Je hebt enige ervaring in het schrijven van (wervende) teksten
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Werk geeft waarde, dat is de overtuiging van Start People. Start People Transport verbindt niet alleen bestaande chauffeurs met een leuke opdrachtgever maar leidt ook chauffeurs op. 250 kandidaten maken dit jaar een carrière switch naar vrachtwagenchauffeur en kunnen dankzij Start People Transport van hun droom werkelijkheid maken. Daar zijn we trots op en we kunnen je vertellen, het is ontzettend leuk om daar je eigen steentje aan bij te hebben gedragen.

Onze vestiging in Zwolle zit gelegen aan de Marslanden. Goed te bereiken vanuit steden als Meppel, Deventer of Kampen. Wij zijn een team van 7 collega’s dat samen ruim 85 jaar aan ervaring heeft! Hier valt erg veel te leren. Er word hard gewerkt maar ook houden wij van ontspanning op zijn tijd. Door de dag word er veel gelachen en in de pauze maken we buiten dagelijks een wandeling.

  • Wij bieden diverse trainingen in het schrijven van wervende teksten
  • Je wordt erin begeleid om al onze tools te gebruiken zodat je een waardevol kijkje kunt nemen in hoe het werk bij een uitzendbureau in zijn gang gaat
  • €300 stagevergoeding per maand (op basis van een fulltime werkweek)
  • Een stage met verantwoordelijkheid, vrijheid, ontwikkelingsmogelijkheden en persoonlijke begeleiding.