Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Stage HRM

Start People Goes

Standplaats
Middelburg
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0046123

Zit je op dit moment in het 3e jaar van de HBO-opleiding Human Resource Management en ben je vanaf september 2021 op zoek naar een fulltime/parttime meewerkstage? ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland in Middelburg is voor de periode vanaf september op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair(e) voor 36 uur per week, die vijf maanden volledig wil meedraaien op de afdeling personeelszaken en zo alle aspecten van het HRMvak kan ontdekken. ZB biedt jou een uitdagende en vooral leerzame stage in een gezellig team. Tijdens deze meewerkstage maak je als stagiair(e) onderdeel uit van de Human Resources afdeling. In deze rol werk je samen met de senior adviseur P&O, en bied je ondersteuning bij de uitvoering van haar werkzaamheden.

De werkzaamheden:

 • Werven en selecteren van nieuwe kandidaten;
 • Plannen en (mede) voeren van sollicitatiegesprekken;
 • Ondersteuning bij de ontwikkeling van het HRM-beleid 2021-2022;
 • Bijdrage leveren aan het mobiliteits- en talentbeleid;
  In samenspraak met jouw stagebegeleider bepaal jij welke werkzaamheden jij zult gaan uitvoeren die passen bij jouw stagedoelen. Je wordt breed ingezet als HRM-stagiair(e) waardoor jij de kans krijgt om zoveel mogelijk inzicht te vergaren in alle onderwerpen die wij te bieden hebben. Hierbij kun je denken aan HRM-onderwerpen zoals: ziekteverzuim, arbozaken, opleidingsbeleid en ontwikkeling van medewerkers.

Voor deze meewerkstage zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die een HBO-opleiding volgt in de richting van HRM. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal;
 • Je bezit goede communicatieve vaardigheden en durft op mensen af te stappen;
 • Je bent zelfstandig, flexibel en houdt van aanpakken;
 • Je kunt goed organiseren en bent in staat om actief mee te denken;
 • Je bent beschikbaar vanaf september 2021.

ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland is het hart van kennis, informatie en cultuur van en voor iedereen in Zeeland. Waar jong en oud elkaar op een verrassende, informatieve, educatieve en amuserende manier interactief ontmoet. Waar je kennis maakt met oude, hedendaagse en toekomstige uitingen van informatievoorziening. Waar je verrijkt wordt met opinie in dialoog en ontmoeting over maatschappelijke actuele thema’s die spelen in Zeeland. Waar vaak van alles te doen is en te beleven valt voor de jeugd, studenten en volwassenen.

ZB heeft ervaren praktijkbegeleiders in huis die je begeleiden tijdens je stageperiode. We geven je alle mogelijkheid om te leren en jezelf te ontwikkelen. Deze stage bevat naast het opdoen van werkervaring ook een uniek kijkje achter de schermen van ZB, een organisatie die jou gaat verrassen!