Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Stage intercedent Start People XL

Start People Inhouse Serv - Van der Laan Almelo

Standplaats
Almelo
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0032923

Voor onze ‘inhouse’ locatie van Start People in Almelo zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die een kijkje wil nemen in onze wereld wat betreft HRM zaken en de arbeidsmarkt. We zitten gevestigd bij Zwanenberg op locatie omdat wij dan makkelijker en sneller kunnen schakelen met onze klant.

Werkzaamheden
Je bent werkzaam voor onze klant Zwanenberg en legt daarom ook de focus op alle zaken vanuit het bedrijf. Dit kan o.a. zijn het maken van een wekelijkse planning voor alle medewerkers die via ons werkzaam zijn bij Zwanenberg. Verder help je mee in de dagelijkse taken van ons team. Hierbij kun je denken aan:

 • Het ondersteunen in het klantcontact met werknemers en/of klanten middels telefoon/mail;
 • Het werven van kandidaten voor in de productie bij onze klant Zwanenberg;
 • Het uitvoeren van administratieve HR-werkzaamheden;
 • Het uitvoeren van intakegesprekken met kandidaten en het verzorgen van de verdere plaatsing van de kandidaat n.a.v. het gesprek.

Daarnaast kijken wij graag naar jouw wensen. Wat wil jij leren? Wat is passend voor de studie die jij volgt? Wij denken graag met jou mee! Tijdens je stage word je goed begeleidt door een ervaren processpecialist.

Wie ben jij?
Voor deze leuke en uitdagende stage zijn wij op zoek naar een aanpakker met de volgende eigenschappen en/of competenties:

 • Fulltime beschikbaar vanaf februari voor max. een half jaar;
 • Communicatief vaardig;
 • Resultaatgericht;
 • Stressbestendig;
 • Administratief sterk.

Stage lopen bij Start People betekent stage lopen bij een organisatie met ruim 30 jaar ervaring in de uitzendbranche, waar elke dag meer dan 1.000 mensen erop uit gaan om met passie en plezier. Onze diensten te verkopen en onze klanten te adviseren. Start People staat voor het ontwikkelen van Talent. Daardoor is het een ideale organisatie om stage-ervaring op te doen. Wij ontwikkelen ook graag jouw talent!

Wat levert het jou op?

 • Een leerzame stageplek met zeer leuke collega’s.
 • Een stagevergoeding van € 250,00 bruto;
 • Je kunt jezelf ontwikkelen op gebieden zoals communicatie en administratie.

Stagiaire Paulien aan het woord
Tijdens mijn stage periode bij Start People XL heb ik veel geleerd en mij goed ontwikkeld op administratief gebied. Ik mocht echt meedraaien in het team en kreeg ook stukjes verantwoordelijkheid op het gebied van administratie en deadlines bewaken. Dit gaf mij het gevoel dat ik een echte collega was. Wat ik vooral leuk vond aan mijn stage was dat je veel contact hebt met medewerkers die via Start People werken en met mensen vanuit de klant en dat ik uiteindelijk hun vraagstukken zelfstandig kon beantwoorden.

Het is een stageplek waar van alles op je af komt waardoor je op verschillende gebieden veel kunt leren. Dus zoek je iets wat afwisselend, veelzijdig en leerzaam is? Solliciteer dan nu direct