Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Stage Recruiter

Start People Assen Overheid

Standplaats
Assen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0058587

Zoek jij een leuke en vooral leerzame stageplek? Stop dan nu met zoeken, reageer direct en ‘join our team’! Start People Assen Overheid is per september 2021 zoek naar een stagiair(e) voor ons Recruitment team.

Als je stage komt lopen bij Start People Assen Overheid is geen dag hetzelfde. Je bent in jouw stage voornamelijk ondersteunend aan het recruitmentteam en springt bij waar dit kan. Op deze manier krijg jij de fijne kneepjes van het recruitment vak mee en ben je bij alle processen betrokken. Je bent in deze stage aan het werk met vaste contractklanten binnen de Rijksoverheid, denk bijvoorbeeld aan het UWV, CJIB of het COA. In deze stage heb je dus niet te maken met sales of acquisitie!

Wat ga je doen tijdens deze stage?

  • Je ondersteunt de Recruiters bij het matchen van kandidaten en vacatures;
  • Voert telefonische voorselecties en plant aan de hand hiervan intakegesprekken in, in de agenda’s van je zelf en je collega Recruiters;
  • Je gaat referenties inwinnen;
  • Je ondersteunt bij de werving van met name bulkvacatures, je gaat uiteindelijk dus ook zelf intakes voeren!
  • Je belt kandidaten die zijn aangenomen om alles administratief in orde te maken;
  • Je beheert de algemene mailbox en vangt de eerste telefoontjes voor het Recruitmentteam op;
  • Je bent in samenwerking met de klant ook verantwoordelijk voor het inplannen van sollicitatiegesprekken en het juist registreren hiervan;
  • Je herschrijft op creatieve manier vacatureteksten om de juiste doelgroep te bereiken.

Een diverse stage dus waarin je veel ontwikkelmogelijkheden krijgt. Je kan bij ons je communicatieve, administratieve en organisatorische skills goed ontwikkelen. Ook leer je schakelen tussen werkzaamheden en vacatures en ga je leren hoe je de juiste prioriteiten stelt.

Wij zijn op zoek naar stagiaires die bij voorkeur de hbo-studie HRM, bedrijfskunde, commerciële economie of een andere vergelijkbare studie volgen. Volg je een MBO-4 opleiding tot intercedent of personeel en arbeid? Ook dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Het is binnen ons werk belangrijk dat je communicatief vaardig bent, dat je administratief vaardig bent, creatief, klantvriendelijk, secuur én dat je overzicht weet te bewaren tussen je verschillende taken. Vanzelfsprekend vind je het belangrijk om netjes te werken en stel je kwaliteit voorop. Maar het allerbelangrijkste? Enthousiasme en de wil om te leren!

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die fulltime stage komt lopen, van ma t/m vr tijdens kantoortijden. De duur van je stage is in overleg met jou.

Ons kantoor is gelegen naast het station in Assen. Je stapt de trein uit en je bent er al.

Je komt stagelopen in een leuk en jong team met totaal 6 Recruiters. Op de vestiging in Assen is ook een HR-team werkzaam met 6 HR-medewerkers die de flexkrachten begeleiden en er is een mid-office aanwezig die de unit landelijk ondersteunt. De lijntjes met elkaar zijn kort en er wordt onderling veel samengewerkt. Elke dag beginnen we de dag met een ochtendoverleg waarin Recruitment en HR samenkomen om de bijzonderheden van die dag met elkaar te bespreken. Verder pakken we regelmatig op vrijdagmiddag een lekker drankje om de week even met elkaar af te sluiten.

Wat ook leuk is om te weten is dat we momenteel twee recruiters in ons team hebben werken die als stagiaire zijn begonnen! Bewijs jij jezelf tijdens je stage en hebben wij ruimte in ons team? Wie weet wat de toekomst jou dan brengt 😉.

Een leerzame en leuke stageplek! Bij ons werk je mee als volwaardig collega binnen ons gedreven team. Je krijgt je eigen vaste taken en we bieden veel ruimte om hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. Je krijgt daarnaast de tijd om met je opdrachten voor school bezig te gaan en we laten je graag meedenken over verbeteringen! Tevens bieden we je een maandelijkse stagevergoeding en misschien wel een baan nadat je je stage hebt afgerond.

Interesse? Je mag via de site met je cv en motivatie reageren en voor vragen kan je contact opnemen met onze Recruiter, Linel van Houten (0613801986).