Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Stage Start People

Start People Breda

Standplaats
Breda
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0045217

Ben jij student Human Resources Management of Commerciële Economie en op zoek naar een meeloopstage in Breda? Wil jij graag een stage waar jouw ontwikkeling volledig centraal staat? Dan hebben wij dé leukste stageplaats beschikbaar voor jou!

Vacature stagiaire HR of Commerciële Economie.

Om half 9 of 9 uur start jij jouw dag met een kop koffie, thee of warme chocolademelk. Samen met je collega’s klets je bij over jouw weekend of je avond, afhankelijk van de dag natuurlijk. Je start als eerste jouw computer op en kijkt meteen naar de nieuwe binnengekomen sollicitaties. Zit er een geschikte kandidaat tussen voor de vacature of wellicht voor een interessante vacature bij ons in de regio. Om 09.15 uur neem jij samen met het team deel aan het teamoverleg. Hier worden de belangrijkste zaken van de dag besproken en wordt er gekeken wie wat gaat oppakken op desbetreffende dag.

Als stagiaire binnen ons team in Breda ben jij een volwaardig lid en draai jij volledig mee als intercedent. Dit zie je niet altijd bij stageplaatsen en maakt het bij ons juist zo leuk. De rot klusjes pakken wij gewoon zelf op.
Samengevat een flits aan taken die jij kan gaan uitvoeren:

 • Voeren van eerste screeningsgesprekken;
 • Searchen naar geschikte kandidaten;
 • Referenties nabellen;
 • Langs gaan bij klanten of prospects en suspects;
 • Acquisitie;
 • Schrijven van vacatureteksten;
 • Algemene administratieve werkzaamheden.
  Deze stage biedt de mogelijkheid om te kijken waar jij graag jouw focus op legt. Recruitment of toch liever sales. Ben jij de student Human Resources Management of Commerciële economie die wij zoeken?

Jij bent:

 • Student HR of Commerciele Economie (MBO 4, Associatie Degree of HBO);
 • Beschikbaar voor minimaal 20 weken;
 • Minimaal 32 uur beschikbaar per week, een terugkomdag is dus geen probleem.

Start People is een uitzendorganisatie gevestigd in het mooie centrum van Breda, goed te bereiken vanuit Tilburg of Roosendaal. Wij hebben een ruime ervaring in de uitzendbranche. Werken binnen Start People betekent werken binnen een organisatie waar ontwikkeling centraal staat. Daardoor is het een ideale organisatie om stage-ervaring op te doen. Wij ontwikkelen ook graag jouw talent
Het team bestaat uit een drietal collega's en een regiomanager. Het team kenmerkt zich als een jong en gezellig team.

Wat bieden wij jouw als stagiaire binnen Start People:

 • Natuurlijk een stagevergoeding;
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Onderdeel van een leuk en gezellig team;
 • Een vrijdagmiddag borrel en andere leuke uitjes.

Ben jij net zo enthousiast als wij zijn over jouw komst? Laat dan jouw cv achter als sollicitatie en wie weet maak jij snel kennis met een van jouw mogelijke collega's!