Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Stage Start People

Start People Almelo

Standplaats
Almelo
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0066923

Ben jij een leergierige en enthousiaste student die op zoek is naar een fulltime stageplek waar je ontzettend veel kunt leren op verschillende vakgebieden? Kom dan stage lopen bij ons als intercedent! Als stagiair(e) bij Start People is geen dag hetzelfde en kom je veel te leren over HR, commercie, klantencontact, Werving & Selectie etc.

Als stagiair begint jouw dag om 09:00 met het teamoverleg, uiteraard nadat iedereen is voorzien van een kopje koffie of thee en wanneer alle laptops zijn opgestart. Tijdens dit overleg bespreek je gezamenlijk de nieuwe kandidaten, vacatures en waar de prioriteiten van de dag op liggen. Daarna bespreken we wat jij deze dag gaat doen, de taken die je uitvoert zijn heel erg divers. Het kan zijn dat je kandidaten gaat werven, vacatures gaat schrijven of het beantwoorden van telefoontjes met vragen om deze vervolgens op te lossen. Hoe langer jij aanwezig bent op de vestiging, hoe verder je taken steeds worden uitgebreid. Zo kan je bijvoorbeeld zelf voorstelprofielen schrijven, zelfstandig intakegesprekken voeren of vacatures schrijven. Daarnaast ga je samen met je collega mee naar klanten om gesprekken te voeren over de samenwerking en kun je een kijkje nemen achter de schermen. Je krijgt voldoende cursussen en trainingen vanuit Start People om alle taken zo goed mogelijk op te pakken.

Zou je een stage willen meer richting de commerciële kant van het bedrijf kan dit ook! Wij zijn immers een commercieel bedrijf. Wil jij helpen met het voorbereiden van acquisitie, helpen met het kijken naar de kansen in de regio van Almelo of een marktonderzoek doen? Dat kan! Jij maakt bij ons jouw eigen stage.

Na een ochtend hard gewerkt te hebben houden we gezamenlijk pauze rond de klok van 12:00 uur. We halen een broodje/salade, kletsen gezellig bij over het weekend en/of lopen een rondje. Na de pauze ga je weer verder met je eigen werkzaamheden. Ook krijg je de ruimte om tijdens je stage met schoolopdrachten bezig te zijn. Je kunt gewoon een middag blokken in de agenda zodat iedereen weet dat jij deze middag niet beschikbaar bent. En voordat je het weet is het alweer tijd om naar huis te gaan om 17:30 uur!

Ben jij nou na het lezen van deze beschrijving enthousiast geworden? Of wil je nog wat meer informatie over deze stage? Bel ons dan gerust. Wij zijn bereikbaar op 0546-827916, tijdens dit gesprek mag je dan vragen naar Marije.

Jij bent een enthousiaste en leergierige hbo-student, die goed kan samenwerken. En je wil ook veel leren over het commerciële HR vakgebied. Verder ben je communicatief vaardig en vind je het geen probleem om veel te moeten bellen.

Daarnaast beschik je over het volgende:

  • Je volgt een hbo-opleiding in de richting van HRM, commerciële economie, bedrijfskunde of een soortgelijke studie;
  • Je bent ongeveer 20 weken 32 tot 40 uur per week beschikbaar vanaf februari 2022;
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij, Start People, maken deel uit van RGF Staffing. Vanuit het landelijke netwerk van ongeveer 120 vestigingen biedt Start People als HR-dienstverlener alle vormen van flexibele arbeid en verlenen we uiteenlopende diensten op het gebied van human resources.

Je komt als stagiair(e) fulltime bij ons te werken in een gezellig team die bestaand uit drie collega’s. De vestigingsmanager, een ervaren intercedent en een junior intercedent die alle drie klaar staan om jou veel te leren over het vak van een intercedent.

Voor onze vestiging in Almelo zijn wij op zoek naar een stagiair(e). Onze locatie is gevestigd tegenover het station, in de Javatoren. We zijn dus daarom erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Deventer, Hengelo en Enschede. Ook zijn wij op zoek naar een stagiair(e) voor de vestiging in Enschede.

  • Je komt te werken bij ons in een gezellig team die je dan ook zullen beschouwen als een volwaardig medewerker en jou altijd willen helpen met jouw vragen of opdrachten;
  • Je krijgt een vaste stagebegeleider toegewezen;
  • Je krijgt vanuit de organisatie een eigen laptop en headset om mee te bellen, hier mag jij gedurende jouw stageperiode gebruik van maken;
  • Omdat Start People veel waarde hecht aan stagiaires en om jouw drukke studentenleven te compenseren bieden wij jou een stagevergoeding van €300 euro per maand op een fulltime basis.

Herken jij jezelf helemaal in deze vacature, dan zoeken wij jou! Solliciteer direct via de onderstaande button. Bel ons ook gerust mocht je nog vragen hebben, dit kan via 0546-827916 of stuur een whatsapp berichtje naar 06-34101604. Wij zorgen ervoor dat we je snel te woord staan!