Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Stage Unique

CZ Start People

Standplaats
Tilburg
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0051372

Ben je op zoek naar een leuke meewerkstage waar jij jezelf kunt ontwikkelen, waar je kennis kan maken met jouw vakgebied en hou je van een vrijdagmiddag borrel? Dan is een stage bij Unique Banking & Insurance wellicht iets voor jou!

Je gaat stage lopen in een klantteam voor grote zorgverzekeraars zoals CZ, ASR en Allianz op verschillende locaties door Nederland. Wij zijn gevestigd in Tilburg en hier zal je ook mee gaan ondersteunen met uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van sales en recruitment: contact met klanten, contact met kandidaten, administratieve en HR gerelateerde werkzaamheden. Ons doel is om kandidaten aan een toffe baan te helpen.

Tijdens jouw stageperiode word je goed begeleid met een onboardingprogramma en met een vaste stagebegeleider op de vestiging. We helpen je waar je vragen hebt en daarnaast krijg je alle vrijheid en mogelijkheden om jezelf zo goed mogelijk te ontwikkelen en ervaring op te doen in de praktijk. Je krijgt natuurlijk ook alle tijd om alle opdrachten te doen voor je studie/stage.

  • Je bent bezig met je mbo4 of hbo opleiding;
  • Je bent niet bang om de telefoon te pakken en kan goed communiceren;
  • Je bent leergierig en sociaalvaardig;
  • Je bent fulltime ( minimaal 32 maar liefst 40 uur per week) beschikbaar;
  • Je bent op zoek naar een meewerk stage vanaf september 2021 voor ongeveer 5 of 6 maanden.

Wij zijn RGF Staffing the Netherlands en het is onze missie om elk jaar 100.000 mensen aan betekenisvol werk te helpen bij 10.000 werkgevers. Zo leveren we een bijdrage aan inkomen, groei en geluk van mensen. Deze sociale betrokkenheid zit in ons DNA en in dat van onze merken zoals Start People, Unique, Technicum, USG Professionals en Secretary Plus. Bij ons krijgt iedereen gelijke kansen. We staan dan ook voor een divers personeelsbeleid – daarmee bedoelen we diversiteit in kleur, seksuele gerichtheid, geslacht, leeftijd en geloofsovertuiging. We geloven dat dit voor meer creativiteit, innovatie en een beter resultaat zorgt. RGF Staffing the Netherlands is een sterk groeiende organisatie, met 1245 werknemers in vaste dienst. In onze branche zijn we toonaangevend. Onze omvang maakt het mogelijk om maatschappelijke impact te maken. Ben je klaar om aan de knoppen van grote veranderingen en kansen te draaien? En heb je zin om impact te maken? Kom stage lopen!

  • Een leerzame stage waar je veel verantwoording krijgt;
  • Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen;
  • Vrijdag middag borrels of andere gezamenlijke activiteiten die worden georganiseerd met het team;
  • Successen worden gevierd;
  • Stage vergoeding tussen de €250,- en €300,- per maand.