Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Stagiair (e) bij Start People

Start People Enschede XL

Standplaats
Enschede
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0021787

Wil je stage lopen bij één van de grootste uitzendbureau's van Nederland? Kom stage lopen bij Start People Enschede XL. We staan open voor zowel MBO als HBO stagiaires.

Om half 9 begin je de dag met een kop koffie of thee. Daarna beginnen we de dag met een dagstart met hele team. We bespreken de vacatures en voor welke vacatures wij nog kandidaten nodig hebben. Voor deze vacatures scan je de cv's die bij ons binnen zijn gekomen en bespreekt de goede kandidaten met het team. Je plant een intakegesprek in, maakt een voorstelprofiel en belt vast de referentie na. 's middags controleer je nog of iedereen zijn of haar uren heeft ingevuld in ons systeem en handel je de binnenkomende telefoontjes af. Dit doe je helemaal zelfstandig. Uiteraard helpen we je hierbij!

Hierbij nog een flits van de taken die je als stagiair(e) kunt uitvoeren:

 • Het matchen van kandidaten en vacatures;
 • Recruitment;
 • Inwinnen van referenties;
 • Contact onderhouden met kandidaten;
 • Administratieve werkzaamheden, zoals het controleren van gewerkte uren en dossiercontrole;
 • Afhandelen van telefoonverkeer;
 • Afhandelen van e-mail en correspondentie.

Wij zoeken een enthousiaste stagiair(e) die graag wil leren. Je toont initiatief en je bent niet bang om de telefoon op te nemen. Verder zijn de volgende punten van belang:

 • Je volgt de opleiding office assistent, commercieel medewerker, junior accountmanager of intercedent (MBO).
 • Je volgt de opleiding HRM, Commerciële Economie of Communicatie (HBO),
 • Je bent woonachtig in de omgeving Enschede of bereid om naar Enschede te reizen. Enschede is gemakkelijk te bereiken vanuit Almelo of Hengelo.
 • Je bent minimaal 32 (parttime), liefst 40 (fulltime) uren per week beschikbaar.

Stage lopen bij Start People betekent stage lopen bij een organisatie met ruim 30 jaar ervaring in de uitzendbranche, waar elke dag meer dan 1.000 mensen erop uit gaan om met passie en plezier onze diensten te verkopen en onze klanten te adviseren. Start People staat voor het ontwikkelen van talent. Daardoor is het een ideale organisatie om stage ervaring op te doen. Wij ontwikkelen ook graag jouw talent!

Start People Enschede XL kenmerkt zich door een geweldige werksfeer, elke dag maken we er een feestje van! We zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons nog meer reden tot feestjes geeft. We hechten veel waarde aan onze klanten en kandidaten en we zorgen er dan ook voor dat we goed met ze in contact blijven. We zijn een commercieel bedrijf, maar hechten veel waarde aan persoonlijk contact. De kandidaat én de klant blij maken met de juiste match, is wat wij het liefste doen. We beseffen ons dan ook dat we een hele belangrijke rol kunnen hebben in iemand zijn carrière en daar handelen we ook naar!

Wij bieden een uitdagende, vernieuwende en dynamische stageplek. Het is een veelzijdige stage met veel ruimte voor ontwikkeling. We houden rekening met jouw ambities en schoolopdrachten. We bieden een inwerktraject, trainingen en je krijgt een rondleiding op ons hoofdkantoor. Naast een leerzame stage, ontvang je van ons ook een stagevergoeding van € 250 per maand afhankelijk van je opleiding. Verder kom je natuurlijk te werken in het leukste team van Start People en maken we er elke dag een feestje van!