Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Stagiair Inhouse vestiging

Start People Recticel B.V.

Standplaats
Kesteren
Opleiding
MBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0012382

Je start je computer op en haalt de telefoon van de doorschakeling af. De eerste mailtjes en telefoontjes komen al binnen en jij bent het eerste aanspreekpunt. Jij zorgt ervoor dat de planning helemaal rond is aan het einde van de dag zodat de klant de juiste medewerkers tot zijn beschikking heeft. Daarnaast nodig je kandidaten uit en voer je sollicitatiegesprekken met hen. Stel dat jij de goede kandidaat voor de klant hebt gevonden, mag je ook het contract gaan opstellen! Daarnaast ben je dagelijks in overleg met de klant en houd jij je ook bezig met een klein deel administratieve werkzaamheden. Denk hierbij aan de juiste urenregistratie, ziekteverzuim, contractverlengingen en dossieropbouw. Om in goed contact te blijven met onze medewerkers ga je ook regelmatig echt even de werkvloer op. Zo zie je ook het eindresultaat van al je harde werk!

De vestiging bestaat uit twee collega's. Daarnaast heb je vaak contact met omliggende vestigingen waar je ook kan ondersteunen. Super divers en krijg je overal een kijkje in de keuken!
De werkdagen zijn van 08:30 tot 17:00 uur, werkdagen en tijden zijn in overleg.
Startperiode in overleg.

Jij bent een leergierige student. Je kan goed omgaan met de dagelijkse hectiek en je bent zeker niet bang om fouten te maken. Het is belangrijk dat je snel kan schakelen en communicatief vaardig bent.

Start People XL helpt grote klanten met hun personeelsaanvragen. Start People valt onder het moederbedrijf USG People. Dagelijks helpen wij meer dan 30.000 mensen aan betekenisvol werk.

Je komt te werken in een leuk team in regio oost. Je zult inhouse zitten bij de klant waar je met een kleiner team van Start People de klant kan ondersteunen in HR- en personeelsvragen. De inhouse locatie zit in Kesteren. Dit is goed te bereiken vanuit Arnhem, Tiel, Veenendaal en Wageningen met de auto. Het ligt namelijk gunstig gelegen aan de A15. Daarnaast is het ook met het openbaar vervoer goed te doen. De inhouse locatie ligt op vijf minuten loopafstand van Station Kesteren.

  • Een stagevergoeding;
  • Reiskosten vergoeding;
  • Een leuke stageplek waar je veel vrijheid krijgt voor je eigen ontwikkeling;
  • Informele werksfeer;
  • Mogelijkheid voor een parttime of fulltime stage;
  • Leuke begeleiders voor je stage- en schoolopdrachten

Heb je vragen of zou je eens oud-studenten willen spreken? Neem contact op met Marleen van Doorn op 0651064924 of via mvandoorn@startpeople.nl