Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Stagiair intercedent

Start People Weert

Standplaats
Weert
Opleiding
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0021842

Wij zijn op zoek naar een nieuwe stagiair(e) voor de Start People MKB vestiging in Weert.
Wij zijn gericht op het optimaal beheren van onze actieve relaties en op het werven van nieuwe klanten.

Graag voegen wij een gedreven HBO stagiair(e) aan ons team toe vanaf augustus 2020.
Als stagiair(e) ondersteun je de intercedenten bij het voeren van intakegesprekken en het matchen van kandidaten en vacatures. Daarnaast word je actief betrokken bij HR-activiteiten zoals werving van personeel via jobsites, contractbesprekingen en loopbaanbegeleiding. Ook ga je mee op bedrijfsbezoek naar klanten en word je meegenomen in het commerciële proces. Je pakt (mede) de dagelijkse zaken op, zoals het beantwoorden van vragen van de actief werkzoekenden, de werkende krachten en de klanten.
Je neemt deel aan ons werkoverleg waarin we een actieve bijdrage van je verwachten. Er is veel ruimte voor het nemen van verantwoordelijkheid en het tonen van initiatief. Graag gaan we in gesprek over het onderwerp voor het verrichten van een onderzoek op (opleidings)niveau.

Kortom; er is veel ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng.

Je bent een HBO student die op zoek is naar een stageplaats in regio Weert. Ook volg je een HBO opleiding, bijvoorbeeld richting P&A, Commerciële Economie of Management Economie & Recht.

Jouw kwaliteiten:

  • Je bent administratief goed onderlegd;
  • Je bent communicatief vaardig, of wilt juist op dat vlak een ontwikkeling doormaken;
  • Je toont initiatief en hebt een positieve en klantvriendelijke instelling;
  • Je bent minimaal 32-40 uur per week beschikbaar.

Kan jij jezelf hierin terug vinden? Solliciteer dan snel!

Bij Start People zijn we resultaat- én mensgericht. Deze combinatie onderscheidt ons in de commerciële uitzendwereld waarin we werken. Onze mensen tonen oprechte interesse in de personen die tegenover hen zitten. Of nu een flexmedewerker op zoek is naar geschikt werk of een werkgever op zoek naar een geschikte flexmedewerker. We zijn er trots op dat we deze verbinding al bijna 40 jaar maken. Bij Start People werk je vanuit je kracht en daar investeren we graag in. Dat doen we met een uitgebreid inwerkprogramma en een divers aanbod aan opleidingen bij ons eigen Start People College.

Je komt te werken met drie gezellige collega's waarvan Caroline de vestigingsmanager is, Iris intercedente en je stagebegeleider en Pascal. Start People Weert is een gedreven team wat naast het harde werken houdt van een grapje. Je zult al snel merken dat er een informele sfeer heerst.

Als stagiair bij Start People Weert kom je in een gezellig gemotiveerd team terecht die jou ondersteunen tijdens jouw stage periode. Je kan bij iedereen terecht voor vragen en je krijgt genoeg tijd om je stage opdracht goed af te kunnen ronden. Verder krijg je:

  • €350,- stagevergoeding per maand;
  • Een stageopleider die zorgt voor de juiste begeleiding en ondersteuning;
  • Een leuke full time stageplaats met diverse werkzaamheden.

Ben jij overtuigd? Solliciteer dan via tel 0495-542 565 of stuur een e-mail naar weert@startpeople.nl