Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Stagiair intercedent

Start People Sneek

Standplaats
Sneek
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0050089

Ben jij een leergierige en gemotiveerde student die op zoek is naar een uitdagende stage waar jij ruimte krijgt om jouw dag zelf in te vullen? Kom dan stage lopen bij het leukste team van Start People in Sneek! Vanaf september 2021 komt er weer een plekje vrij. Als stagiaire krijg je genoeg ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen en word je beschouwt als één van onze medewerkers. Bij ons start je jouw dag met prestatiemanagement. Dit is een overleg met jouw team waarbij jullie samen bespreken wat er die dag op de planning staat en wie wat oppakt.

Geen enkele dag is hetzelfde! Je ondersteunt de intercedenten bij alle taken en werkzaamheden die zij hebben, zoals:

 • Administratie bijhouden met betrekking tot de urenregistratie, reiskosten en digitale (personeel)dossiers archiveren;
 • Voeren van intakegesprekken en het inwinnen van de informatie die nodig hebt;
 • Meedragen aan de zorg van de algemene e-mail en correspondentie;
 • Werven en selecteren van passende kandidaten bij onze vacatures;
 • Schrijven en publiceren van een spetterende vacature;
 • Je bent verantwoordelijk voor de eerste lijn telefonie;
 • Referenties inwinnen;
 • Op bezoek gaan.

Tijdens jouw stageperiode word je goed begeleid met een onboardingprogramma en met een vaste stagebegeleider op de vestiging. We helpen je waar je vragen hebt en daarnaast krijg je alle vrijheid en mogelijkheden om jezelf zo goed mogelijk te ontwikkelen en ervaring op te doen in de praktijk. Je krijgt natuurlijk ook alle tijd om alle opdrachten te doen voor je studie/stage.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste HBO student(e) richting Commerciële Economie, Bedrijfskunde, HRM, Intercedent of Communicatie. Daarbij is het belangrijk dat je vanaf september 2021 parttime/fulltime 32 tot 40 uur beschikbaar bent voor een duur van twintig weken.

 • Je bent bezig met je hbo opleiding en zit in het tweede of derde jaar;
 • Je bent op zoek naar een meewerk stage voor ongeveer 5 of 6 maanden;
 • Je bent fulltime ( minimaal 32 maar liefst 40 uur per week) beschikbaar;
 • Je bent leergierig en sociaalvaardig

Wij zijn RGF Staffing the Netherlands en het is onze missie om elk jaar 100.000 mensen aan betekenisvol werk te helpen bij 10.000 werkgevers. Zo leveren we een bijdrage aan inkomen, groei en geluk van mensen. Deze sociale betrokkenheid zit in ons DNA en in dat van onze merken zoals Start People, Unique, Technicum, USG Professionals en Secretary Plus. Bij ons krijgt iedereen gelijke kansen. We staan dan ook voor een divers personeelsbeleid – daarmee bedoelen we diversiteit in kleur, seksuele gerichtheid, geslacht, leeftijd en geloofsovertuiging. We geloven dat dit voor meer creativiteit, innovatie en een beter resultaat zorgt. RGF Staffing the Netherlands is een sterk groeiende organisatie, met 1245 werknemers in vaste dienst. In onze branche zijn we toonaangevend. Onze omvang maakt het mogelijk om maatschappelijke impact te maken. Ben je klaar om aan de knoppen van grote veranderingen en kansen te draaien? En heb je zin om impact te maken? Kom stage lopen!

Jij gaat een gezellig team van 3 andere collega’s versterken en hen ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Op het kantoor hangt een gezellige en positieve sfeer en samen vieren wij graag successen. Ben jij geïnteresseerd om het team in Sneek compleet te maken? Solliciteer dan snel!

Stage vergoeding (HBO) van 300 euro per maand o.b.v. 40 uur. Je komt te werken in leuke teams met in ieder team een uniek stukje DNA, je leert enorm veel over ons vakgebied maar ook over jezelf. Op de vestigingen worden regelmatig een vrijmibo of bingo georganiseerd en zodra het weer kan……………….. gaan we met elkaar het terras op! We vieren samen successen en jij wordt echt onderdeel van het team.

Ben jij de nieuwe stagiair(e) die ons team in Sneek vanaf september 2021 komt versterken? Solliciteer dan snel via de button of neem contact op met Start People via 0515-435 680 of sneek@startpeople.nl.