Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Stagiair - Stagiaire Parttime

Start People Tilburg XL

Standplaats
Tilburg
Opleiding
MBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0020589

Ben jij iemand die een uitdaging niet uit de weg gaat, het leuk vind om divers bezig te zijn en samen met jouw collega's grote opdrachtgevers wil dienen. Lees dan snel verder.

Je takenpakket is zeer divers, geen dag is hetzelfde! Als stagiaire word je meegenomen in het volledige takenpakket van een intercedente. We zien jou echt als een volwaardige collega. We blijven je uitdagen om je steeds verder te kunnen ontwikkelen (uiteraard wel op het tempo wat bij jou past). Je takenpakket bestaat onder andere uit het aannemen van de telefoon, het ontvangen van gasten / werkzoekenden, het nabellen van de online sollicitanten en het matchen met openstaande vacatures, het meevoeren van intakegesprekken en schrijven van voorstelteksten / vacatureteksten en diverse administratieve taken die komen kijken bij onze dagelijkse werkzaamheden.

Als stagiair ben je parttime beschikbaar (tussen de 24 en 32 uur). Je vindt het belangrijk dat jouw dag net zo hard vliegt als die van ons en dat je naast voldoening ook enorm veel leert wat het vak als intercedent inhoud. Daarom zoeken wij een stagiaire met de volgende eigenschappen:

  • Je bent sociaal en communicatief sterk, voor jou is telefonisch contact geen probleem en je ontvangt graag mensen met enthousiasme en je weet jezelf ten alle tijden klantvriendelijk op te stellen;
  • Je weet zelfstandig taken op je te nemen en durft initiatief te tonen hierin;
  • Je zoekt graag dingen uit en gaat geen probleem uit de weg door zelf werkinstructies raad te plegen en te schakelen intern met collega’s;
  • De Nederlandse taal beheers je goed, ook schriftelijk want je mailt ook veel over en weer. Daarnaast is Engels een pre omdat we ook veel internationale flexkrachten beheren.
  • Je moet voor je opleiding 3 tot 5 dagen per week stagelopen
  • de stageperiode duurt 5-10 maanden en je ontvangt voor de gehele periode van jouw stage bij ons een contract (stageovereenkomst)

Start People maakt deel uit van USG People. Vanuit ons landelijke netwerk van 120 vestigingen bieden we als HR-dienstverlener alle vormen van flexibele arbeid en verlenen we uiteenlopende diensten op het gebied van human resources. Onze ruim 800 medewerkers zetten zich in voor meer dan 10.000 opdrachtgevers. Dagelijks zijn er meer dan 30.000 mensen via Start People aan het werk.
Vanuit de vestiging Tilburg werken we met een hecht team van 10 collega’s (heden) die ook op Inhouse locaties zitten. Samen zorgen wij ervoor dat de klant hun openstaande vacatures kan vervullen door de juiste match te maken.

Werk is belangrijk – voor iedereen. Voor de medewerker zelf, die zich via zijn werk op allerlei manieren kan ontwikkelen. Voor de organisatie, waaraan die medewerker een bijdrage levert. En voor de samenleving als geheel. Werk creëert waarde voor iedereen, zeggen we bij Start People. Het is onze drijfveer om mensen toegang te bieden tot de arbeidsmarkt en zo een bijdrage te leveren aan de volgende stap in hun carrière. Bij alle kandidaten in ons bestand verdiepen wij ons in hun unieke eigenschappen.

Je komt te werken binnen een gezellig team van collega’s die over verschillende locaties verspreid zitten. Wij vanuit de vestiging zijn het hart van het team en ondersteunen al onze collega's die inhouse zitten bij grote opdrachtgevers.. In overleg werk je tijdens kantoortijden van 08.30 – 17.00 of van 09.00 – 17.30 uur met uiteraard een half uur pauze waarin je ook lekker even kunt shoppen omdat we in de stad zitten! Je gaat begeleid worden door een senior intercedent die jouw ontwikkeling centraal ziet staan. Stagiaires die laten zien dat ze willen, mogen veel verantwoordelijkheid dragen en pakken steeds meer taken op zich waardoor de dagen voorbij vliegen! Uiteraard ontvang je voor jouw inzet ook een stagevergoeding tussen de 250-300 bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week) afhankelijk van jouw opleiding. En vinden wij het gezellig als je aansluit bij onze teamuitjes!