Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Stagiair Start People

Start People Nijmegen XL

Standplaats
Nijmegen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0041960

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stageplek in de uitzendbranche? Stop met scrollen, want dan is Start People Nijmegen XL op zoek naar jou! Lees gauw verder.

Je gaat ons leuke en enthousiaste team versterken door middel van uitdagende en diverse werkzaamheden. Je voert onder andere intakegesprekken, je zoekt naar kandidaten die geschikt zijn voor een vacature en daarnaast voer je administratieve taken uit. Start People Nijmegen XL werkt voor een aantal klanten.
Tijdens je stageperiode heb je de gelegenheid een kijkje te nemen bij de klant Foot Locker om daar vervolgens regelmatig verschillende werkzaamheden uit te voeren. Foot Locker is gelegen in Heijen en is makkelijk te bereiken met het OV.

  • Je volgt een MBO of HBO opleiding
  • Je bent fulltime beschikbaar (32 uur per week is bespreekbaar)
  • Het is een meewerkstage

Start People is een uitzendbureau die al meer dan 40 jaar bestaat. Start People Nijmegen XL is gelegen aan de Nassausingel in Nijmegen. Wij werven en selecteren vooral kandidaten voor logistieke banen. Samen met je team help je mensen aan een baan.
Hoe leuk is dat! De vestiging is goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Elst, Bemmel, Wijchen, Beuningen, Malden, Mook en Molenhoek.

We bieden jou een leerzame stageplek in een gezellig team waar je jezelf verder kunt ontwikkelen en veel kennis opdoet. Daarnaast bieden we je een stagevergoeding van
€ 250,- (op basis van een 40-urige werkweek).

Ben jij enthousiast? Wacht niet langer en solliciteer snel!