Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Stagiair Start People HR

Start People 's-Hertogenbosch XL

Standplaats
Den Bosch
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0020083

Wil jij jouw ervaring opdoen binnen de uitzendbranche en ben jij leergierig? Lees dan snel verder!

Jij gaat de rol van stagiair vervullen bij Start People XL in Den Bosch. Je komt terecht in een team van 5 collega’s die ieder verantwoordelijk is voor verschillende klanten binnen de vestiging. Jij zult gekoppeld worden aan een van deze collega’s om hem/haar te ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Omdat Start People XL een Inhouse service aanbied kom jij op de locatie van jouw klant te werken. Je staat in nauw contact met de klant en de flex medewerkers, hierdoor is geen dag hetzelfde! Je gaat onder andere aan de slag met het proces omtrent werving en selectie en alle administratieve werkzaamheden hier omheen.

Je bent een leergierige HBO (ad) student die van aanpakken houdt. Je hebt geen problemen met veranderingen en je bent stressbestendig. Dagen kunnen hectisch zijn maar hier haal jij juist je energie uit! Je schakelt waar nodig en ondersteunt je collega’s naast je eigen werkzaamheden met hun takenpakket.

Je beschikt over goede communicatie skills waarmee jij het contact met je klant en flex krachten goed weet te onderhouden en bent zeker niet bang om de telefoon te pakken.

 • Je bent leergierig
 • Je toont initiatief
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je bent stressbestendig
 • Je bent een teamspeler

Start People wil bijdragen aan een samenleving waarin werk op een positieve manier de persoonlijke ontwikkeling ondersteunt van iedere deelnemer op de arbeidsmarkt, op welke manier hij of zij dan ook invulling geeft aan werk. In die samenleving wil Start People op een verantwoorde manier invulling geven aan flexibiliteit, waarbij het vinden van goede medewerkers wordt gecombineerd met het ontzorgen van opdrachtgevers door hen taken en lasten uit handen te nemen. Dat doen we met circa 1.200 medewerkers bij 130 vestigingen.

 • Intensieve begeleiding
 • Een uitdagende stageplek waar je in een korte tijd veel ervaring op kunt doen!
 • Stagevergoeding
 • Werken in een gezellig team
 • Een fulltime/parttime stage afhankelijk van je verplichte schooldagen
 • Ruimte om ook aan jouw schoolopdrachten te werken