Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Stagiair Start People MKB

Start People MKB - Emmen

Standplaats
Emmen
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0023672

Ben jij opzoek naar een afwisselende stage waar geen dag hetzelfde is? Vindt jij het interessant om veel te communiceren met mensen? Bij Start People Emmen zijn wij vanaf september weer opzoek naar een enthousiaste stagiair(e) die bij ons een meewerk stage wil gaan volgen!

Als stagiair(e) bij Start People Emmen ga jij je bezig houden met het schrijven van vacatures, het houden van intake gesprekken en het koppelen van kandidaten en vacatures. Jij zult je verder bezig houden met:

 • Jij gaat met een collega mee om klanten te bezoeken of een werkbezoek af te leggen bij een flexmedewerker;
 • Je wordt betrokken bij HR-activiteiten zoals het werven van personeel via jobsites, contractbesprekingen, evaluatiegesprekken en loopbaanbegeleiding;
 • Je pakt administratieve taken op;
 • Je wordt betrokken bij social media uitingen (LinkedIn en Instagram);
 • Je zal de telefoon aannemen, afspraken maken en bevestigingen versturen en alle voorkomende ondersteuning verrichten aan de intercedent of vestiging coördinator.

Al met al zal deze stageplek super variërend en leerzaam zijn!

Jij bent een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke stageplek. Jij komt bij voorkeur uit de regio Emmen en je wilt graag ervaring op doen in de uitzendbranche.

 • Je bent een enthousiaste HBO student(e) in de richting Commerciële Economie, Bedrijfskunde of HRM. Of je bent een enthousiaste MBO 4 student(e) in de richting Accountmanagement;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt goede kennis van MS Office en je beheerst snel nieuwe systemen;
 • Je bent beschikbaar vanaf september 2021;
 • Je bent professioneel, leergierig en communicatief vaardig.

Stage lopen bij Start People betekent stage lopen bij een organisatie met vele jaren ervaring in de uitzendbranche. Waar elke dag meer dan 1.000 mensen erop uit gaan om met passie en plezier onze diensten te verkopen en onze klanten te adviseren. Start People staat voor het ontwikkelen van talent. Daardoor is het een ideale organisatie om stage-ervaring op te doen. Wij ontwikkelen ook graag jouw talent!

Jij gaat deel uitmaken van een team met 3 andere collega's. Jij gaat dit gezellige en gedreven team aanvullen en compleet maken. Op de vestiging hangt een positieve sfeer en successen worden groots gevierd. Wil jij dit top team van de vestiging Emmen versterken? Solliciteer snel!

 • Je krijgt een betrokken stagebegeleider toegewezen die je begeleid met je schoolopdracht en je persoonlijke ontwikkeling;
 • Een stagevergoeding van €300- bruto per maand bij een fulltime stage (op basis van een HBO student);
 • Je komt terecht in een dynamisch en gezellig team;
 • Een leerzame, boeiende en leuke stageperiode.