Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Stagiair uitzendbranche

Start People Venlo XL

Standplaats
Venlo
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0059604

Lijkt het jou een uitdaging om op zoek te gaan naar een goede match tussen kandidaat en opdrachtgever en ben jij op zoek naar een stageplek? Zoek dan niet verder!

Start People Venlo XL is op zoek naar een leergierige en hard werkende stagiair(e). Wij bieden jouw een leerzame stage waarbij je de mogelijkheid krijgt om kennis te maken met het vak van intercedent(e). Je maakt kennis met de uitzendbranche en wordt een volwaardig onderdeel van ons team.

Onze dag begint om 08:30 uur op de vestiging in Venlo.
Als alle collega’s aanwezig zijn starten we de dag met prestatiemanagement. Tijdens dit overleg bespreken we wat er speelt en wat er gedaan moet worden. We verdelen de werkzaamheden en gaan daarna lekker aan de slag. Geen dag is hetzelfde in deze dynamische omgeving.

Je takenpakket bestaat uit diverse werkzaamheden, waaronder:

  • Het schrijven van vacatureteksten;
  • Werving en selectie van personeel;
  • Vacatures onder de aandacht brengen op social media;
  • Het bijwonen en voeren van intakegesprekken;
  • Administratieve werkzaamheden zoals de afhandeling van e-mail en telefonie;
  • Het onderhouden van relaties met kandidaten en opdrachtgevers.

  • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week;
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je kunt goed samenwerken en hebt een flexibele instelling;
  • Leergierig ben jij, alles wil je binnen het vak leren!

Als stagiaire bij Start People wordt je meegenomen in alle taken die voorkomen op de vestiging. Uiteraard wordt je goed begeleid en ingewerkt en begin je met enkele taken zoals werving. Wanneer je dit goed onder de knie hebt mag je steeds meer taken uit gaan voeren. Je mag hier zelf de lead in nemen en aangeven wat jij graag wilt leren. Zo wordt het echt jouw stage en ga je zelf actief aan de slag met je ontwikkeling.

Stage lopen bij Start People betekent stage lopen bij een organisatie die ruim 30 jaar ervaring heeft in de arbeidsbemiddeling. Dagelijks staan er meer dan 1000 collega's met passie en plezier klaar voor onze klanten en medewerkers!
Start People staat daarnaast voor het ontwikkelen van talent. Dat maakt ons de perfecte organisatie om stage ervaring op te doen.

Om ervoor te zorgen dat jouw stageperiode leerzaam, afwisselend en leuk is beschouwen wij jou als volwaardig collega van ons team. Tijdens je stageperiode kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en nauw contact met je stagebegeleider. Je krijgt bij ons de ruimte om tijdens je stage te werken aan je opdrachten van school, denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een onderzoek. Tot slot, om de kosten van jouw drukke studentenleven te compenseren, bieden we jou een stagevergoeding van € 300,- euro per maand.

Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. Voorlopig lijken er langzaam steeds meer mogelijkheden om weer meer op kantoor te werken. Mocht dit niet lukken, hebben we verschillende digitale middelen tot onze beschikking om een kennismakingsgesprek te voeren, bijvoorbeeld via Teams. Het is dus niet noodzakelijk om naar één van onze vestigingen te komen. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, maar gezien de huidige situatie kiezen we wellicht voor andere mogelijkheden.