Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Stagiair uitzendbureau

Start People Drachten

Standplaats
Drachten
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0069616

Ben jij een enthousiaste student en zoek jij een fulltime stageplek vanaf februari waar je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen, waar je echt onderdeel van het team bent en je veel kunt leren? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar een stagiair voor onze vestiging in Drachten. Als stagiair bij Start People Drachten krijg je talloze leermogelijkheden aangeboden, daarnaast krijg je veel vrijheid en autonomie in je werk.

Je werkzaamheden zijn onder andere:

 • Het voeren van intakegesprekken;
 • Het vinden van een match tussen de kandidaat en de klant;
 • Searchen naar geschikte kandidaten;
 • Telefonische intakegesprekken voeren;
 • Referenties nabellen;
 • Vacatures schrijven en uitzetten;
 • Contact onderhouden met de kandidaten;
 • Voorstelprofielen schrijven;
 • Sociale media bijhouden.

Je hebt in je werkzaamheden zelf de leiding. Is er een skill die jij graag verder wilt ontwikkelen of heb jij een taak die jij graag wil uitvoeren? Wij geven jou de ruimte hiervoor!

Wij zoeken een gezellige, leergierige, gemotiveerde stagiair die vanaf februari 40 uur per week stage wil lopen.

Verder zien wij graag:

 • Jij volgt een HBO studie (in de richting van HRM, Bedrijfskunde of Commerciële Economie);
 • Jij bent communicatief vaardig en staat mensen graag te woord;
 • Je neemt graag zelf initiatief en bent niet bang om de telefoon op te nemen!

Stage lopen bij Start People betekent stage lopen bij een organisatie met meer dan 30 jaar ervaring binnen de uitzendbranche. Start People staat voor het ontwikkelen van talent, waardoor het een ideale organisatie is om stage-ervaring op te doen. Jij gaat een gezellig team van 3 andere collega’s versterken en hen ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Op het kantoor hangt een gezellige en positieve sfeer en samen vieren wij graag successen.

Wij bieden jou allereerst een hele leuke en vooral leerzame ervaring als stagiair in een heel gezellig team! Daarnaast ontvang jij een stagevergoeding van €300,- bruto per maand. Wij werken van maandag tot en met vrijdag en bevinden ons in het centrum van Drachten, tijdens de werkweek krijg jij voldoende tijd en ruimte voor schoolopdrachten.

Kom jij ons team in Drachten versterken? Solliciteer snel, dan nemen wij contact met je op!
Heb je nog een vraag? Wij zijn bereikbaar op 0512-532 483 of stuur een mail naar drachten@startpeople.nl of app naar 06-28399028