Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Stagiaire intercedent

Start People Veendam

Standplaats
Veendam
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0038784

Ben jij op zoek naar een leuke stage waarin de vakgebieden HR, commercie en communicatie allemaal aan bod komen?
Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) intercedent vanaf februari 2021.

Als stagiair word je bij ons allround opgeleid en houden we rekening met jouw ambitie en talent. Belangrijke taken zijn onder andere:

  • recruitment
  • intakegesprekken
  • inwinnen van referenties
  • klantbezoeken
  • opnemen van de telefoon
  • administratieve taken zoals urenverwerking en dossier controle

Verder heb je regelmatig contact met onze flexmedewerkers en (potentiële) klanten. Ben jij goed met social media? Dan mag je ook onze Facebook en Instagram pagina's beheren!

Samen gaan we kijken waar jouw ambities liggen. Wil je je graag richten op recruitment of juist liever op sales? Ben je creatief en heb je leuke ideeën voor acties die we kunnen doen? Bij ons is in overleg heel veel mogelijk!

Jij bent enthousiast, communicatief vaardig en op zoek naar een leuke stage!
Wij vragen:

  • Je volgt een MBO4/HBO opleiding;
  • Je stageperiode duurt minimaal 20 weken;
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wil jij een leuke en afwisselende stageplek? Solliciteer dan meteen via de knop onderaan de vacature! Zorg dat je er snel bij bent, want we hebben nog maar 1 plekje beschikbaar!

Onze vestiging heeft een super leuke werksfeer en we maken er elke dag een feestje van! We zoeken daarom ook iemand doe goed bij ons in het team past. Enthousiasme en motivatie zijn hierbij het belangrijkst. Als stagiair(e) bij Start People kun jij een belangrijke rol in iemand zijn leven spelen. Jij kunt er namelijk voor zorgen dat een kandidaat een leuke baan krijgt! Je krijgt veel verantwoordelijkheid en wij helpen je daar uiteraard bij. De kandidaat én de klant blij maken met de juiste match, is wat wij het liefste doen. De vestiging Veendam is goed te bereiken vanuit Assen en Groningen.

Wij bieden een uitdagende, vernieuwende en dynamische stageplek. Het is een veelzijdige stage met veel ruimte voor ontwikkeling. We houden rekening met jouw ambities en schoolopdrachten. We bieden een inwerktraject, trainingen en je krijgt een rondleiding op ons hoofdkantoor. Naast een leerzame stage, ontvang je van ons ook een stagevergoeding van € 250 of € 300 per maand afhankelijk van je opleiding. Verder kom je natuurlijk te werken in het leukste team van Start People en maken we er elke dag een feestje van!
Heb je interesse of een vraag? Stuur een e-mail naar veendam@startpeople.nl of bel naar 0598-624944/ 06-83128184.