4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Stagiair(e) M/V

Start People Inhouse Serv Abbott Biologicals Olst

Standplaats
Olst
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0019720

Start People heeft een ‘inhouse’ locatie bij Abbott in Olst. Wat is inhouse eigenlijk? Inhouse houdt in dat wij letterlijk op de werkvloer bij onze klanten werken, om zo snel mogelijk te kunnen schakelen! Dus wil jij stage lopen bij een zeer sociaal en leerzame locatie? Solliciteer dan direct!

Voor Start People XL zoeken wij een enthousiaste stagiair(e) vanaf september. Je wordt meegenomen in het dagelijkse werkproces, waarin je veel HR-gerelateerde taken kunt leren. Je hebt een zeer uiteenlopend takenpakket wat het werk erg leuk en afwisselend maakt. Taken waaraan je moet denken:

 • Het bieden van ondersteuning bij het maken van de dagelijkse personeelsplanning; je belt mensen of ze kunnen werken en lost problemen op waar ze zijn.
 • Het bieden van ondersteuning bij alle administratieve HR-werkzaamheden; van het wijzigen van de uren tot het checken van het personeelsdossier en alles wat hier tussen zit.
 • Het werven van kandidaten voor de productie.
 • Het (uiteindelijk) zelfstandig voeren van intakegesprekken.
 • Het verzorgen van de afhandeling van een plaatsing van een kandidaat in een zogenaamd plaatsingsgesprek.

Daarnaast kijken wij graag naar jouw wensen. Wat wil jij leren? Wat is passend voor de studie die jij volgt? Wij denken graag met jou mee!

Tijdens je stage word je goed begeleid door een ervaren processpecialist.

Voor deze leuke en uitdagende stage zijn wij op zoek naar een aanpakker met de volgende eigenschappen en/of competenties:

 • Accuraat
 • Communicatief vaardig
 • Resultaatgericht
 • Stressbestendig
 • Servicegericht
 • Administratief sterk
 • Beschikbaar per september voor een halfjaar. Eerder beginnen is mogelijk in overleg!

Wij vinden het daarnaast vooral belangrijk dat jij wilt leren! Leren om later echt onderdeel uit te maken van de arbeidsmarkt.

Om in aanmerking te komen voor deze vacature volg je momenteel een MBO-opleiding niveau 3 of 4.

Bij Start People werken we vanuit de overtuiging dat werk waarde creëert voor iedereen. Allereerst voor jezelf, maar ook voor je bedrijf en voor de samenleving. Vanuit die overtuiging helpen we mensen echt verder. Niet alleen specifieke doelgroepen, maar iedereen.

Stagiair Jeroen aan het woord:
‘’Als stagiair bij Start People XL heb ik vanaf het begin al veel kunnen leren. De stage heeft mij de mogelijkheid gegeven om mij te verdiepen in verschillende facetten van het HR-vakgebied. Daarnaast is geen elke dag hetzelfde en vliegt de tijd zo voorbij. Ook heb ik in een heel tof team gewerkt, die me vanaf het begin af aan als een volwaardige collega hebben behandeld. Er is veel ruimte voor humor en er is altijd de mogelijkheid om je vragen te stellen. Ook word er goed meegedacht over de invulling van je schoolopdrachten. Dus, ben je op zoek naar een stage waar je veel kan leren en waar je werkt een super team? Solliciteer dan direct!’’

Wat levert het jou op?

 • Een leerzame stageplek met zeer leuke collega’s.
 • Stagevergoeding van € 250,00 per maand .
 • Het ontwikkelen van jouw communicatieve vaardigheden.
 • Online de mogelijkheid tot het volgen van meer dan 100 interessante trainingen

Reageren?
Wil jij graag in aanmerking komen voor deze uitdagende en bovenal leuke stage? Reageer dan door je CV en motivatie te mailen naar 1826@startpeople.nl. Bij vragen mag je ook altijd bellen naar 06-28463094