Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Start People Intercedent

Start People Algemeen

Standplaats
Goes
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0063726

Als intercedent bij Start People Goes is elke dag anders, want jij houdt van uitdaging in je werk. Je werkt met verschillende bedrijven, hierbij kun je denken aan eenmanszaken, grote werkgevers, kantoorbedrijven, etc. Klinkt goed toch? Jij krijgt de kans om een echte topper te worden in de sales en recruitment. Samen met je collega's ga jij je focussen op het binnenhalen van nieuwe klanten in Zeeland. Bellen, bezoeken of op een andere manier contact leggen is voor jou geen probleem. Jij bent de vertegenwoordiger van Start People en iedereen wil zaken doen met jou omdat je zo goed bent in je werk!
Heb jij een vacature binnen weten te halen? Heel goed! Nu ga je aan de slag met het werven en selecteren van kandidaten die jij benadert via verschillende kanalen. Hierbij kun je denken aan: LinkedIn, Indeed, de Nationale vacaturebank, Facebook en Instagram of misschien ken je zelf al hele leuke kandidaten die je kan voorstellen. Ook voer je sollicitatiegesprekken met kandidaten die jij hebt gesproken. Aan de hand van deze gesprekken kan je iemand wel of niet voorstellen bij de opdrachtgever. Het maken van matches tussen opdrachtgevers en kandidaten is jouw op het lijf geschreven!
Zit jouw werkdag er nu al weer op? Tot morgen collega!

 • HBO werk- en denk niveau;
 • Commerciële ervaring in de zakelijke dienstverlening;
 • Een rijbewijs B en een auto (of bereid deze aan te schaffen);
 • Een goede dosis enthousiasme en een hoop positieve energie!

Start People is sinds 1996 onderdeel van USG People. In 2016 werd USG People onderdeel van Recruit. Daarmee zijn wij nu onderdeel van Recruit Global Staffing. De naam zegt het al: een wereldspeler. Recruit Global Staffing heeft de ambitie om de wereldwijde nummer 1 te worden. Daar mogen wij in Nederland aan bijdragen met ons eigen merk: Start People. Bij Start People zijn we resultaat- én mensgericht. Deze combinatie onderscheidt ons in de commerciële uitzendwereld waarin gewerkt wordt. Alle intercedenten tonen oprechte interesse in de personen die tegenover hen zitten. Of dat nu een kandidaat is die op zoek is naar een geschikte baan of een werkgever die op zoek is naar een geschikte kandidaat. Wij zijn er trots op dat we deze match al ruim 40 jaar maken! Met z’n allen werken we keihard om alle doelen te bereiken, maar worden successen ook ruimschoots gevierd.

Een werkplek bij een gedreven en hecht team! Daarnaast kun je rekenen op het volgende:

 • Goed salaris tussen de €1.800 en €2.300 bruto per maand;
 • Fulltime werkweek van 40 uur;
 • Contract voor bepaalde tijd met mogelijkheden op vast dienstverband;
 • Kantoor tegenover de Foodmarkt in Goes (dat betekent lekkere lunches!);
 • Een vestiging / regio waar waardering wordt getoond, bijvoorbeeld door middel van gezellige etentjes en borrels met je collega's;
 • Kansen tot salarisgroei;
 • Een Persoonlijk Budget van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je een Persoonlijk Budget waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra verlofdagen, het kopen van een fiets of een vergoeding van je sportabonnement;
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie jij dit uitbetaald wil krijgen. Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer per jaar. Handig!

Ben jij helemaal gemotiveerd door deze leuke vacature? Kan je niet wachten om te beginnen en om iedereen te laten zien wat voor winnaar jij bent? Solliciteer direct! Tot snel nieuwe collega!