Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Stemmenteller Ermelo parttime

Start People Harderwijk

Standplaats
Ermelo
Opleidingsniveau
MBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1203003714

Voor de Europese verkiezingen op donderdag 23 mei 2019 regelt Start People Harderwijk voor de gemeente Ermelo de stemmentellers. Wij zijn op zoek naar een groot aantal stemmentellers en wie weet vind jij het leuk om eens achter de schermen te kijken bij het stemmen tellen.

Van 's avonds 21.00 uur tot ongeveer 23.30 uur tel je de stemmen die zijn binnengekomen. Per stembureau kan de eindtijd verschillen omdat dit afhankelijk is van het aantal binnengekomen stemmen op de stemlocatie. De gemeente Ermelo maakt de indeling en probeert daarbij jou in te delen zo dicht mogelijk bij het woonadres.

Wij zoeken accurate, serieuze en integere kandidaten die inzetbaar zijn op 23 mei aanstaande van 21.00 – circa 23.30 uur. Het uurloon is € 11,76 bruto per uur.
Je woont in Ermelo of Harderwijk.
Je bent in het bezit van een geldig paspoort of identiteitskaart.
Je bent bereid om, op afspraak, persoonlijk naar onze vestiging in Harderwijk te komen ivm legitimatie.

Gemeente Ermelo

Leuke opdracht waarbij je een kijkje achter de schermen kan nemen.
Aanmelding uitsluitend door online te solliciteren op deze functie. Indien er nog vragen zijn dan uitsluitend via mail op harderwijk@startpeople.nl.