Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Student ambtenaar Hogeschool Saxion

Start People Enschede XL

Standplaats
Enschede
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0067343

Ben jij een actief betrokken Saxion-student en weet jij alles af van het studentenleven in Enschede? Dan zoeken wij jou!

Je zult onderdeel uitmaken van het team studentenbeleid van de gemeente Enschede. Je zult samen met een student van de Universiteit Twente de studenten vertegenwoordigen binnen de gemeente Enschede. Je probeert de belangen van de studenten te behartigen bij vraagstukken over onder andere huisvesting, cultuur en evenementen, talentbehoud of de maatschappij. Kortom: alle vraagstukken die aansluiten bij het studentenleven. Zo zit je bijvoorbeeld het ene moment met de wethouder en de studentenkoepels aan tafel en ga je vervolgens subsidieaanvragen van studenten om Enschede als een aantrekkelijke studentenstad op de kaart te zetten beoordelen. Elke dag is weer anders!

 • Je bent een student aan Saxion Hogeschool
 • Je hebt een groot netwerk binnen het studentenleven
 • Je hebt (bij voorkeur) enige ervaring in een bestuur, commissie of vereniging opgedaan
 • Je bent communicatief sterk
 • Je weet verschillende belangen te identificeren en te verbinden
 • Goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal
  Profiel
  Je bent van nature zelfstandig en toont initiatief. Je bent nieuwsgierig en gedreven om op nieuwe mensen af te stappen. Het lukt je makkelijk om werk en studie te combineren en kan snel schakelen binnen informatiestromen.

Werken voor de gemeente Enschede betekent werken aan ambities!

Samen met de stad Enschede vormen de dorpen Lonneker, Boekelo, Usselo, Glanerbrug en de buurtschap Twekkelo de gemeente Enschede. Sinds januari 2019 kent de gemeente maar liefst 158.986 inwoners met circa 160 nationaliteiten.

Werken bij de gemeente Enschede geeft je veel mogelijkheden. Het stadskantoor is goed te bereiken vanuit omgeving Enschede, Hengelo en Oldenzaal. De gemeente kent geen reiskostenvergoeding.

Voorafgaand de startdatum zal je worden ingewerkt door de voormalig studentambtenaar en je nieuwe collega. Halverwege januari zal je het stokje van de voormalig studentambtenaar officieel overnemen en werk je 8 uur per week voor de gemeente Enschede.

 • Je krijgt een tijdelijk dienstverband voor 8 uur per week;
 • Je wordt ingeschaald in schaal 8.